Facet - Tyylipuhdas kaunis keittiö

Korkea keittiö Facet - Keittiökalusteet - HTH-keittio.fi

Kaunis keittiö Facet

Kaunis valkoinen keittiö on ajaton ja aina muodissa. HTH:n Facet-keittiö on ajaton keittiö järkevään hintaan. Keittiön ovet ja etulevyjen nurkat ovat tyylikkäästi pyöristetyt. Ratkaisu voidaan sovittaa kotiin kuin kotiin, ja keittiöstä voi tehdä persoonallisen.

Leikittele tyyleillä valitsemalla oviin ja etulevyihin oman makusi mukaiset vetimet. Luo moderni ilme valitsemalla oviin ja etulevyihin teräsvetimet – tai miltä kuulostaisivat HTH:n uudet nahkavetimet?

Käytännön tiedot Facetista

Kaunis keittiö Facet on valmistettu 1,9 cm:n MDF-levystä ja siinä on pyöristetyt kulmat. Ovet ja etulevyt on pintakäsitelty kulutusta kestävällä valkoisella lakalla.

HTH-takuu – sinun turvasi

Sinun turvasi ja se, että viihdyt uudessa HTH-keittiössäsi, merkitsevät meille paljon. Keittiö on kodin luonteva työtila. Siksi myönnämme 25 vuoden takuun eniten kuluville osille, kuten laatikoiden kyljille ja kiskoille, saranoille ja lankaosille. Lisäksi myönnämme viiden vuoden takuun oville ja etulevyille, työtasoille, pesualtaille, LED- ja upotusvalaisimille sekä vuotamattomuustakuun sekoittajille.

Koe keittiö

Vieraile HTH Keittiömaailmassa tutustumassa kauniiseen Facet-keittiöön. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaiten kotiisi, tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan keittiön. Varmistaaksesi, että saat edustajamme jakamattoman huomion, suosittelemme, että varaat ajan etukäteen.

Materiaalit

Mitkä ovet ja etulevyt sopivat tarpeisiisi?

Mitkä kaapit valitsisin?

Kysymyksiä on valtavasti – saat apua valintojen tekemiseen täältä.

Seuraava vaihe

Miten pääsen alkuun uuden keittiön suunnittelussa?

HTH on laatinut keittiöoppaan, joka sisältää neuvoja ja ohjeita keittiöunelmien toteuttamiseen.

Aloita toteuttaminen tästä.

Oma HTH

Tallenna keittiökuvat, lataa ideoita ja aloita keskustelu HTH:n keittiöneuvojan kanssa silloin, kun se sopii sinulle.

Liity Oma HTH -palveluun – tehdään yhdessä keittiöunelmistasi totta!