Straight - Virtaviivainen avokeittiö

Virtaviivaista muotoilua ja harmonisia linjoja

Puhdaslinjainen, ajaton ja klassinen muotoilu

Vetimetön avokeittiö Straight

HTH:n vetimetön Straight huokuu laatua ja ylellisyyttä. Straightin tyylipuhdas muotoilu luo täydelliset puitteet vilkkaalle keittiölle. Straight on ihanteellinen valinta, kun keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avokeittiö tilan. Keittiön yksinkertaisuus ja harmoninen muotoilu houkuttelevat viihtymään, juhlimaan ja rentoutumaan. Tässä keittiössä on hyvä olla yhdessä. Vetimetön valkoinen keittiö sointuu kauniisti seinää vasten mutta voidaan yhtä hyvin sijoittaa tilan keskelle. Vaakasuuntaiset vedinurat korostavat muotoilun ylellisyyttä ja harmonisuutta. Straightiin voi hyvin yhdistää omaan sisustustyyliinsä, ja luoda omaan kotiin sopivan ilmeen. Straight-keittiön muotoilu sopii sekä moderniin että klassiseen kotiin.

Käytännön tiedot Straightista

Straight on valmistettu erittäin lujasta 2,1 cm:n MDF-levystä, johon on jyrsitty vaakasuuntaiset vedinurat. Ovet ja etulevyt on pintakäsitelty kulutusta kestävällä valkoisella lakalla, ja lisämaksusta ovat saatavana kiiltävät valkoiset ovet ja etulevyt. Straight on saatavana laatikollisena ja hyllyllisenä leveyksissä 40, 50 ja 60 cm.

Koe Straight HTH Keittiömaailmassa

Straight-keittiöön pääset tutustumaan myymälöissämme ympäri maan. Tervetuloa!

HTH tarjoaa runsaasti innoitusta uuden unelmiesi keittiön suunnitteluun, ja tarjolla on useita keittiösisustuksia ja -ilmeitä. Henkilökuntamme opastaa ja neuvoo sinua oikean ratkaisun valinnassa. Jotta voisitte rauhassa syventyä eri vaihtoehtoihin, kannattaa varata aika. Se on helppoa ja täysin ilmaista.

Materiaalit

Mitkä ovet ja etulevyt sopivat tarpeisiisi?

Mitkä kaapit valitsisin?

Kysymyksiä on valtavasti – saat apua valintojen tekemiseen täältä.

Seuraava vaihe

Miten pääsen alkuun uuden keittiön suunnittelussa?

HTH on laatinut keittiöoppaan, joka sisältää neuvoja ja ohjeita keittiöunelmien toteuttamiseen.

Aloita toteuttaminen tästä.

Oma HTH

Tallenna keittiökuvat, lataa ideoita ja aloita keskustelu HTH:n keittiöneuvojan kanssa silloin, kun se sopii sinulle.

Liity Oma HTH -palveluun – tehdään yhdessä keittiöunelmistasi totta!