Inspiroiva säilytysratkaisu

Uusi laatikoita ja säilytysratkaisuja sisältävä DisplayID-sarja tuo keittiöön tyylikkyyttä ja persoonallista ilmettä. DisplayID-sarjan moduuleja voidaan yhdistää HTH:n kaikkiin keittiömalleihin. Suositpa keittiössä millaista tyyliä tahansa, DisplayID luo keittiöön aivan uudenlaisen designelämyksen.

DisplayID-sarja sisältää kaksi kaunista laatikkoa, joista toisessa on lasinen päällys ja toisessa lasinen etulevy. Molempiin voi laittaa esille erityisen kauniita ja tärkeitä esineitä. Lisäksi sarjaan kuuluu hieno kolmen laatikon kokonaisuus, jonka keskimmäinen laatikko on tyylikäs ja innovatiivinen ”show and hide” -laatikko.

DisplayID antaa keittiölle aivan erityistä ilmettä

Tuotteiden kaunis muotoilu herättää huomiota, samalla kun ne muodostavat harmonisen kokonaisuuden. 

Display ID movie
HTH

Kaunis myös hämärässä

Sisältä valaistut DisplayID-moduulit luovat keittiöön miellyttävää tunnelmaa, kun ilta alkaa hämärtää.  

Kauniita yksityiskohtia

Jotkut esineet ovat niin kauniita, että niitä on sääli kätkeä laatikkoon. Tällaisia voivat olla vaikkapa tyylikkäät keittiöveitset tai kaunis keittokirja. Yksi DisplayID-sarjan moduuleista on klassisella tavalla erityisen mielenkiintoinen.

Lasipäällyksisen laatikon sisältämät esineet jäävät tyylikkäästi näkyviin.

HTH
HTH
HTH

Päästä luovuus valloilleen

Kauniisti kehystetyt lasiedustaiset laatikot tuovat keittiöön persoonallista ilmettä. Niihin jokainen voi järjestellä tarvikkeita ja esineitä omalla yksilöllisellä ja luovalla tavallaan. Laatikon sisäinen valaisin varmistaa, että laatikon sisältö tulee näyttävästi esille.

Show and hide

Uusi ”show and hide” -laatikko on todella innovatiivinen. Laatikon etuosaan voidaan laittaa esille kauniita esineitä tai esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia. Takaosaa voidaan käyttää tavallisena laatikkona, koska sen sisältö jää piiloon.

HTH
HTH

Teimme keittiöstä ikioman näyttämömme

Vietämme suurimman osan työpäivästämme näyttämöllä. Minä harjoittelen roolejani ja mieheni luo upeita kulisseja. Kun aloimme suunnitella uutta keittiötämme, halusimme tuoda teatterin tunnelmaa myös omaan arkeemme. Tiesimme valaistuksen merkityksen, mutta halusimme yhdistää siihen jotain ainutlaatuista – sen vuoksi ihastuimme HTH:n uusiin DisplayID-laatikoihin. Lasisella etulevyllä varustetut, sisältä valaistut laatikot luovat keittiöön ylellistä ja dramaattista tunnelmaa. Laitamme laatikoihin esille meille erityisen tärkeitä, kauniita esineitä. Siten teemme keittiöstä ihan ikioman näyttämömme.