HTH:lta vaatekaapit ja vaatehuoneen kalusteet jotka sopivat sinulle

Inspiraatiota ja ideoita uusia HTH-vaatekaappeja varten

HTH tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja ideoita uusia kaappeja varten. Tarjolla on useita vaatekaappeja, walk-in vaatekaappeja, vaatehuoneen kalusteita ja klassisia liukuovilla varustettuja kaappeja. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan ratkaisun.

Ajatonta ja tyylipuhdasta suunnittelua

HTH:n vaatekaapit ova toiminnallisia, hyvin suunniteltuja ja kauniita. Ajatonta ja tyylipuhdasta suunnittelua, joka vastaa sinun tarpeitasi ja luo täydelliset puitteet kotisi kaapeille.

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja hae inspiraatiota

Hae ideoita uusia kaappejasi varten ja inspiroidu meidän suuresta kaappivalikoimastamme. Meillä on kaappeja ja vaatehuoneen kalusteita sekä minimalistille että romantikolle.

Kuka päättää kaapin paikan?

Täältä löydät inspiroivia vaatekaappiratkaisuja, unohda standardiratkaisut ja anna tilaa mielikuvitukselle käyttääksesi tilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Miksi valita HTH-vaatekaapit?

Olet itse vaatekaapin suunnittelija

HTH:n vaatekaapit eivät ole vain kaappeja – annamme sinulle vapaat kädet koota hienon ja toiminnallisen kaapin, josta sinulla on iloa monen vuoden ajan.

Haluamme integroida vaatekaapin kotisi muuhun sisustukseen samalla, kun se tehtävä pysyy samana kuin ennenkin. Kaappiratkaisumme sopivat kaikenlaisiin tyyleihin ja täyttävät kaikki tarpeet. HTH-valikomasta löytyy sekä pieniä että suuria malleja.

Tutustu materiaalivaihtoehtoihin

Löydät apua läheltä

Saat runsaasti inspiraatiota ja ideoita kotisi uusia HTH-kaappeja varten. Meillä on myymälöitä kautta maan, joista sinä ja perheesi löydätte juuri teidän tarpeisiinne sopivan kaappiratkaisun. Tule myymäläämme ja tutustu laajaan valikoimaamme, joka käsittää kaappeja, kaappien sisusteita ja kaappiratkaisuja.

Etsi lähin HTH-myymälä

Millainen vaatekaappi vastaa tarpeitasi?

HTH auttaa mielellään esittelemällä eri mahdollisuuksia, jotka vastaavat tarpeitasi ja huoneen kokoa.

Voit saada apua:

✓ Vaatekaapin tai vaatehuoneen suunnitteluun
✓ Tietoa materiaaleista ja mahdollisuuksista
✓ Mittojen ottamiseseen
✓ Turvallisuuden suhteen

Tutustu vaatekaappioppaaseen

Wardrobe with slidingdoors | HTH

Liukuovet

Liukuovien ansiosta tilan neliöt on helpompi hyödyntää.

Vaatekaappi

Sisustus

Tutustu fiksuihin sisustusratkaisuihin, jotka pitävät vaatekaapin sisällön ja arjen järjestyksessä. =