Athena Light Ash Veneer

Athena Veneer | HTH

Elegantti pohjoismainen puulaji palaa mallistoon

Luonnon omilla väreillä ja materiaaleilla sekä vaaleilla sävyillä on aina ollut oma erityinen paikkansa pohjoismaalaisissa kodeissa. HTH tarjoaa sen vuoksi kaikille pohjoismaisen muotoiluperinteen ystäville tämän uutuuden – omaleimainen vaalea puulaji saarni palaa mallistoomme.

Athena Light Ash Veneer

Athena Light Ash Veneer -ovet ovat valkoiseksi maalatuilla massiivisaarnilistoilla reunustettua vaakasyisistä viilua. Ovet on valmistettu 1,9 cm:n paksuisesta levystä, joka on pinnoitettu 0,6 mm:n viilulla.

Saarni on jo itsessään osa pohjoismaista huonekaluperinnettä. Voit yhdistää vaaleaan saarnipuuhun nykyajan hillittyjä laminaattivärejä, jos valitset Athena Light Ash Veneerin pariksi Athena Light Ash Laminaten.

Beach house people
HTH model VH-7 Concept

Athena Light Ash Veneer -ovia voidaan käyttää vetimettöminä HTH:n ainutlaatuisessa VH-7 Concept -keittiöratkaisussa, jolloin sileäpintaiset ovet luovat keittiöön tyylikkään pelkistetyn ilmeen.


Innovatiivista muotoilua HTH:lta

MagicMoveID on uudenlainen yläkaappiratkaisu

HTH MagicMoveID

MagicMoveID:n avulla myös yläkaapin takaosassa olevat esineet saadaan helposti käyttöön – yhdellä napinpainalluksella. Kun työt on tehty, tavarat saadaan taas piiloon yhtä kätevästi.

Lue lisää MagicMoveID:stä tästä


Athena Veneer | HTH