MagicMoveID
- aivan uudenlainen yläkaappi

HTH MagicMoveID

Innovatiivista muotoilua HTH:lta

MagicMoveID on uudenlainen yläkaappiratkaisu. Kaapin etuosa toimii tavallisena yläkaappina, mutta takaosa voidaan laskea alas kätevästi painiketta painamalla. Nerokas toiminto helpottaa keittiöaskareita.

HTH MagicMoveID

Täydellisen puhdaslinjaista

Jos pidät puhtaista linjoista mutta haluat hyödyntää keittiön tilat mahdollisimman tehokkaasti, MagicMoveID on sinua varten. Kuvan keittiö on Focus White High Gloss, mutta MagicMoveID on saatavana HTH:n kaikkiin keittiömalleihin.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Kaikki on tarvittaessa kätevästi käsillä

MagicMoveID:n avulla myös yläkaapin takaosassa olevat esineet saadaan helposti käyttöön – yhdellä napinpainalluksella. Kun työt on tehty, tavarat saadaan taas piiloon yhtä kätevästi. Keittiö on siten sekä tehokkaasti toimiva että tyylikäs.

Joustava säilytysratkaisu

MagicMoveID:n monet erilaiset sisustusmahdollisuudet tarjoavat täydellisen säilytysratkaisun. Saat terävät veitset pois lasten ulottuvilta ja keittiöesineet piiloon, jolloin työskentelytila jää vapaaksi.

HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH
HTH MagicMoveID | Innovation fra HTH

Tutustu MagicMoveID-kaappiin HTH-liikkeessä

Voit tutustua MagicMoveID-kaappiin ja testata sen toimintaa lähimmässä HTH-liikkeessä. Voit samalla kysyä taitavilta ja kokeneilta keittiöneuvojiltamme neuvoa keittiön, kylpyhuoneen, vaatekomeroiden ja apukeittiön sisustukseen liittyvissä asioissa.

Löydä lähin liike

Kitchen Guide

Ilmainen neuvonta

HTH:lla me autamme sinua toteuttamaan keittiöunelmasi. Voit varata keittiösuunnittelijoiltamme ilmaisen neuvonnan ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Anna keittiösuunnittelijamme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopiva keittiöratkaisu.

Varaa ilmainen neuvonta tästä.