Lisätilaa tarvittaessa...

Joskus on vaikeaa päättää, pitäisikö keittiössä olla ruokailupaikka vai ei. Pieneenkin keittiöön voi saada mahtumaan ruokapöydän, mutta tila saattaa sen jälkeen tuntua ahtaalta.

Pöytää ei myöskään välttämättä tarvita koko ajan, esimerkiksi jos lapset eivät asu kotona joka viikko. TableID-pöytäratkaisu tarjoaa keittiöön erinomaista joustavuutta.

Kun nerokas alaslaskettava TableID otetaan huomioon jo keittiötä suunniteltaessa, se antaa mahdollisuuden hyödyntää keittiötilan optimaalisesti. Kun pöytätaso on ylhäällä, keittiössä on runsaasti työskentelytilaa. Alas lasketun tason äärellä puolestaan on mukavasti tilaa syömiseen tai työskentelyyn.

TableID movie

TableID-pöydän saa helposti käyttöön

Kun lasket pöytätason alas, käytössäsi on mitä hienoin pöytä täysin ilman ruuvaamista ja asentamista. Riittää, että noudat tuolin tai jakkaran ja istahdat pöydän ääreen. Käytön jälkeen voit kätevästi nostaa pöytätason takaisin ylös.

Säilytystilaa

Alaslaskettavan pöytätason taakse jää säilytyshylly, jonka esineet tulevat näkyviin, kun taso lasketaan alas. Hyllyillä voidaan säilyttää vaikkapa laseja ja lautasia tai muita kauniita käyttöesineitä.

HTH
HTH
HTH

Tyylikäs yksityiskohta

Alaslaskettavan pöytätason etureunassa on tekonahkainen säilytyslokerikko, jonka neljään tilavaan taskuun voidaan laittaa esimerkiksi kauniita koriste-esineitä tai keittiössä päivittäin käytettäviä mausteyrttejä. 

Keittiö kahdelle

Nykyisessä elämäntilanteessani keittiön tulee täyttää erilaisia tarpeita. Se oli tärkeä kriteeri, kun aloin suunnitella keittiöremonttia. Tyttäreni asuu luonani joka toinen viikko. Halusin keittiön, jossa voisin viettää aikaa yhdessä tyttäreni kanssa, ilman että keittiö tuntuisi liian täyteen ahdetulta. HTH:n alaslaskettava pöytätaso (TableID) tuntui erinomaiselta ratkaisulta. Se toimii samalla sekä kivana tauluna ja hyllykkönä että pöytänä, jonka ääressä tyttäreni voi istua. Nyt hän voi istua pöydän ääressä juttelemassa, kun laitan keittiössä ruokaa. Voimme myös halutessamme syödä keittiössä, ja kun nostan pöytätason ylös, keittiöstä tulee taas siisti ja tilava.

HTH