Miksi valita HTH

HTH valmistaa ja toimittaa laadukkaita keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja

HTH tarjoaa laadukasta tanskalaista muotoilua kilpailukykyiseen hintaan

HTH:n juuret ovat tanskalaisessa käsityöperinteessä

HTH on syntynyt tanskalaisesta käsityöperinteestä. Suurista linjauksista pieniin yksityiskohtiin HTH on keittiösisustuksen asiantuntija. Tanskan tehtaissamme keittiöiden valmistus vaatii niin käsityötä, sydäntä kuin huipputekniikkaakin. Siten varmistetaan poikkeuksellisen hyvä ja tasainen laatu, joka on HTH-keittiöiden tunnusmerkki.

Eikä laadukkuus rajoitu vain tehtaisiin. Uskomme HTH:lla, että keittiöiden suunnittelu ja myynti on paras antaa asiantuntijoiden tehtäväksi. Siksi myymälöidemme henkilöstö on koulutettu jakamaan asiakkaillemme laajaa tietämystään ja kokemustaan keittiöiden suunnittelusta. Koulutus onkin pätevän neuvonnan ja laadukkaan lopputuloksen edellytys.

Keittöt ja ympäristö

Hyvän keittiön suunnittelussa on ajateltava sekä ihmisiä että ympäristöä. Siksi kaikki HTH-keittiöt on sertifioitu tanskalaisen sisäilmastomerkinnän (Dansk Indeklima Mærkning) vaatimusten mukaisesti. Merkintä on takuu siitä, että monet tuotteiden sisältämät aineet on testattu eivätkä ne päästä ilmaan kaasuaineita tai hajuja. HTH edistää näin terveellistä sisäilmastoa.

HTH:n Ølgodin ja Bjerringbron tehtaat Tanskassa noudattavat kansainvälisiä ympäristöjohtamisen ISO-standardeja. Tämä tarkoittaa sitä, että HTH pyrkii jatkuvasti tehostamaan materiaalien käyttöä, vähentämään energiankulutusta ja suojelemaan ympäristöä. Käytämme esimerkiksi vain vastuullisesta metsänhoidosta saatua puuraaka-ainetta.

HTH on johtavia yrityksiä ympäristöhankkeiden käynnistäjänä. Yksi hankkeista on HTH:n lämpölaitos, jossa käytetään polttoaineena tuotannossa syntyvää puujätettä. Sen ansiosta HTH on omavarainen niin lämmityksessä kuin prosessilämmössäkin. Lisäksi HTH:n lämpölaitos tuottaa lämpöä koko Ølgodin kaupungille 4–5 kuukautta vuodessa,