Innovatiivista ajattelua yli 50 vuoden ajan

50 vuodessa ehtii tapahtua paljon. HTH:lla me uskomme vahvasti siihen, että menestyminen seuraa kulkemista kehityksen kärjessä.


KEITTIÖN MITALLA MUITA EDELLÄ

HTH:n DNA:n mukaisesti tuotteidemme hinta-laatusuhteen tulee aina olla markkinoiden paras.

OLIPA KERRAN...

Hans Henning ja Tonny Haahr ryhtyivät 1960-luvulla valmistamaan moduulirakenteisia keittiöitä käsityömäisellä ammattitaidolla. Heidän ansiostaan HTH on ollut aina enemmän kuin keittiön mitalla muita edellä.

Sovellamme samaa innovatiivista ajattelua edelleen kehittäessämme uusia tuotteita. HTH on aina kuunnellut asiakkaiden tarpeita ja ajan henkeä. Olemme valmistaneet vuosien varrella monenlaisia keittiöitä.

HTH model VH-7 Concept

VH-7-malli: HTH uudistaa vetimettömän keittiön täydellisesti.

2010-luku

VH-7 uudistaa vetimettömän keittiön täydellisesti: VH-7-kaappien kauniit ja toimivat vedinurat luovat keittiöön kapeita ja pelkistettyjä pysty- ja vaakalinjoja antaen siten keittiölle aivan erityisen ilmeen.

2000-luku

2000-luvulla värit ovat tärkeitä, samalla kun valkoisesta keittiöstä on tullut klassikko. Alumiinia ja terästä käytetään keittiössä eri tavoin. Vetimettömät keittiöt ovat erittäin suosittuja.

HTH 50 years anniversary

STRAIGHT – HTH tuo markkinoille Straight-mallin, josta tulee 2000-luvun uusi keittiötrendi koko Pohjolassa.

HTH 50 years anniversary

Valkoinen keittiö: Asiakkaat suosivat keittiössä valkoista ja muita vaaleita sävyjä, mutta 1990-luvulla on tarjolla myös muita värejä.

1990-luku

Valkoiset keittiöt ovat erittäin suosittuja, mutta keittiöön on saatavana myös monen muunvärisiä ovia. Ovissa käytetään maalattuja pintoja ja laminaattia.

1980-luku

Vuonna 1981 HTH tuo markkinoille ensimmäisen täysin valkoisen keittiön, joka on yksi vuoden kolmesta uutuudesta. Asiakkaat saavat ehdottaa uusille keittiömalleille nimiä suuressa nimikilpailussa. Nimiksi valitaan: Valkoinen ruokaverstas, Ever Green ja Boheme.

HTH 50 years anniversary

HTH Profile White: Suuri myyntimenestys 1980-luvulla ja monta vuotta siitä eteenpäin.

HTH 50 years anniversary

HTH Pyramid Oak – suuri hitti monien vuosien ajan.

1970-luku

Keittiö saa 1970-luvulla uusia toimintoja: Kaapeissa on ulosvedettäviä metallikiskoja ja leikkuulautoja tai sisäänrakennettu silityslauta. Vitriiniovet voivat olla savunväristä lasia ja laatikostoon voi kuulua ulosvedettävä pöytä, jonka ympärillä on tilaa 3–4 hengelle. Sisään työnnettynä pöytä on tavallinen laatikko. Keittiösaareke näkee päivänvalon ja keittiöihin ilmestyy suuria liesituulettimia.

1960-luku

Luonnonvärinen tammikeittiö on HTH:n ensimmäinen keittiömalli. Kaksiovisen korkean kaapin ovien viilupinnoite leikataan samasta viilukappaleesta. Tämä tekee vaikutuksen käsityön ystäviin, jotka toteavat HTH:n toimittavan hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita keittiöitä.

HTH 50 years anniversary

HTH Natural Oak – klassikko jo 1960-luvulla.