FSC® ja sisäilmastomerkintä

FSC® ja sisäilmastomerkintä


FSC®-merkityt työtasot

Pyrimme ottamaan ympäristön ja ihmiset huomioon kaikessa toiminnassamme.
Siksi olemme erittäin ylpeitä siitä, että valikoimaamme valitut massiivityötasot on valmistettu FSC™-sertifioidusta puusta, mikä takaa, että ne ovat peräisin vastuullisesta metsätaloudesta, kasvisto, eläimistö ja ihmiset huomioon ottaen.


FSC® tulevaisuutta varten

FSC® (Forest Stewardship Council®) on kansainvälinen merkintäjärjestelmä vastuullisesti tuotetulle puutavaralle. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että FSC®-metsissä otetaan huomioon uhanalaiset eläimet, kasvit ja metsää käyttävät ihmiset. Paikalliset metsätyöntekijät koulutetaan, heille annetaan turvavarusteet ja kohtuullinen elämiseen riittävä palkka.


Takuu ja laaja tuki

FSC® on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jota tukevat ympäristöjärjestöt, kuten WWF, Greenpeace ja Forests of the World. Lisäksi yhteiskunnalliset järjestöt ja yritykset ympäri maailmaa tukevat FSC:n työtä.

FSC® C068191


Sisäilmasto on tärkeä sekä terveyden että hyvinvoinnin kannalta

HTH:ssa olemme sitä mieltä, ettei kenenkään tarvitse sietää huonoa sisäilmastoa. Siksi suuri osa HTH-keittiöistä on nykyään ilmastomerkittyjä. Se asettaa vaatimuksia materiaaleille niiden käyttövaiheessa ja keskittyy siihen, mitä aineita sisätiloihin vapautuu. Tämä on takuu siitä, että kaikki keittiössämme käyttämämme materiaalit on testattu kaasu- ja hajupäästöjen sekä ärsytysvaikutusten varalta.


Sisäilmastomerkin takaa teknologiainstituutti

Tanskan sisäilmastomerkintä on vapaaehtoinen järjestelmä rakennustuotteille, kalusteille ja huonekaluille, jota hallinnoi Tanskan teknologiainstituutti. Riippumattomat asiantuntijat suorittavat testit ulkopuolisessa laboratoriossa. Tämä on paras tae kodin hyvästä sisäilmastosta.

Toiminta-alueemme

HTH työskentelee vastuullisuuden parissa viidellä alueella, joista kukin sisältää useita YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteita.

Skov

Vastuullisuus

Bæredygtighed

Kestävät ilmastotoimet

Bæredygtighed

Ympäristöystävälliset ja kierrätettävät materiaalit

Bæredygtighed

Vastuullinen yrityskulttuuri

Bæredygtighed

Tuemme vastuullista elämäntapaa

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Vastuullinen hankinta

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta