Valitse oikea työtaso

Keittiön työtasoja valittaessa tulee ottaa huomioon useita seikkoja.

Midnight blue | HTH

30 mm:n massiivitamminen Antique Oak -työtaso luo ilmavan vaikutelman, kun sitä käytetään ainutlaatuisten VH-7-vedinkiskojen kanssa.

Harmony Dark | HTH

CoreStonen avulla saat 10 mm:n valkoisen työtason, joka luo upean kontrastin Harmony Dark VH-7 -keittiössä.

Työtaso on keittiön tärkein asia

Työtaso on keittiön tärkein sisustuselementti. Se ei ole pelkästään keittiön kallein hankinta vaan todennäköisesti vietät sen äärellä keittiössä myös eniten aikaa.

Etkö osaa päättää, mikä työtaso vastaa parhaiten omia tarpeitasi ja toiveitasi? Lue työtaso-oppaamme hieman alempana ja saat vinkkejä siitä, mitä kannattaa harkita ennen kuin päätät.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Asiantuntijan vinkki

Lapsiperheen kannattaa valita struktuuripintainen työtaso, jossa rasvaiset sormenjäljet ja mahdolliset naarmut näkyvät vähemmän.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Tunnustele pintaa

Tunnustele työtason pintaa, ennen kuin teet päätöksen! Koskettamalla työtasoa saat aavistuksen siitä, miltä kuulostaa, kun tasolle laitetaan erilaisia esineitä.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Laita toiveesi tärkeysjärjestykseen

Kaikilla työtasomateriaaleilla on sekä hyviä että huonoja puolia: hinta, muuntelumahdollisuudet, puhdistus ja hoito. Päätä itsellesi tärkeimmät asiat ja tee valintasi sen mukaan.

TYÖTASO-OPAS

Näin valitset oikeanlaisen työtason

Voidaksesi valita keittiöösi parhaiten sopivan työtason sinun on mietittävä, millaisia odotuksia asetat työtasolle.

 

Vastaa ensin seuraaviin kysymyksiin:

MITEN KÄYTÄT KEITTIÖTÄSI?

Keitä perheeseen kuuluu ja millä tavalla käytätte keittiötä arjessa?

Onko perheessä ruoanlaitossa auttavia lapsia? Leivotko paljon tai käytätkö paljon nestettä ja väriaineita sisältäviä ruoka-aineita? Saako työtason puhdistus ja hoito viedä aikaa?

Kaikilla näillä asioilla on merkitystä työtasoa valittaessa.

MagicMoveID | HTH

Massiivipuinen työtaso antaa
keittiölle lämpöä ja hehkua.
Kun huollat sitä säännöllisesti,
se saa kauniin patinan ja
voi kestää useita vuosia.

Focus | HTH
Focus Veneer | HTH

MINKÄ TYYLISEN KEITTIÖN SINÄ HALUAT?

Oikeanlainen työtaso korostaa keittiön olemusta ja muodostaa tärkeän osan keittiön visuaalisesta ilmeestä. Työtason materiaalilla, värillä ja pintastruktuurilla on paljon merkitystä, ja erilaisia malleja ja mahdollisuuksia on loputtomasti.

Jos haluat lämminhenkisen klassisen keittiön, massiivipuinen työtaso on hyvä valita. Jos työtason tulee viestiä minimalismia ja selkeyttä, Corestone on sinua varten.

Voit valita keittiöösi juuri sinulle sopivan tyylin.

 

PALJONKO KEITTIÖ SAA MAKSAA?

Materiaaliltaan ylellinen työtaso voi muodostaa suuren osan keittiön kokonaisbudjetista. Esimerkiksi graniittitaso voi hyvinkin maksaa yhtä paljon kuin koko muu keittiö yhteensä.

Kestävä laminaattitaso on huomattavasti edullisempi.

Kaikki on kiinni omista mieltymyksistä.

One | HTH

Laminaattitasoista on saatavana monia eri väri- ja pintavaihtoehtoja ja ne ovat hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Mikä työtaso on paras?

Työtason valinta on hyvin yksilöllinen asia. Siksi olemme keränneet kuusi yleisintä työtasomateriaalia ja kuvanneet niiden hyviä ominaisuuksia ja rajoituksia, jotta saat yleiskuvan.

Focus | HTH
Laminaatti toimii aina
×

Laminaatti

Info

Laminaattityötason edut ovat monia. Työtaso ei vaadi paljon huoltoa tai puhdistusta ja on myös erittäin vankka.

MALLIVALIKOIMA

Laminaattityötasoja on saatavana monissa väreissä ja kuoseissa, joten saat juuri haluamasi työtason. Laminaatti ei siis ole vain halvin työtaso, vaan myös yksi upeimmista.

KESTÄVYYS

Laminaatti on erittäin kestävä ja kestää jokapäiväisiä rasituksia. Työtaso ei kuitenkaan kestä kuumien esineiden laskemista työtasolle, koska se voi vahingoittaa pintaa.

PUHDISTUS JA HOITO

Työtaso on sinulle, joka et halua käyttää aikaa puhdistukseen, koska se vaatii vain vähän huoltoa. Yleensä riittää, että pinta pyyhitään puhtaaksi nihkeällä rievulla.

HINTA

Laminaatti on taloudellisesti houkuttelevin materiaali ja se on hinta-asteikon alapäässä.

Corestone | HTH
CoreStone on tyylikäs ja helppo puhdistaa
×

CoreStone

Tabletop | HTH

Tyylikäs CoreStone-työtaso on valmistettu kiinteästä, läpivärjätystä komposiittimateriaalista, joka voidaan muotoilla ja koota haluamallasi tavalla.

MALLIVALIKOIMA

CoreStonea on saatavana valikoiduissa sävyissä useassa paksuudessa. Valikoima esitellään kuvastossa ”Etusarjat ja tarvikkeet”.

KESTÄVYYS

Erityinen huokoseton materiaali hylkii kosteutta ja likaa.

PUHDISTUS JA HOITO

CoreStone-taso vaatii vain vähän hoitoa. Yleensä riittää, että pinta pyyhitään puhtaaksi nihkeällä rievulla. CoreStone-tason pinta voidaan lisäksi tarvittaessa korjata ja kiillottaa uudelleen.

HINTA

CoreStone sijaitsee hinta-asteikon keskellä muihin työtasomateriaaleihin verrattuna.

Keramikbordplade Trilium | HTH
Keramiikka on kaunista ja kestävää
×

Keramiikka

Tabletop | HTH

Kauniin keraamisen työtason avulla on luotu uudet standardit sille, mitä pöytä voi sietää.

MALLIVALIKOIMA

Keraaminen työtaso on saatavana monissa kauniissa sävyissä, jotka antavat keittiölle ylellisen ilmeen.

KESTÄVYYS

Työtaso on ainutlaatuisen kestävä: se kestää sekä kuumat padat että jäiset elintarvikkeet ilman vaurioita.

PUHDISTUS JA HOITO

Keraamista työtasoa on vaikea kuluttaa loppuun. Se ei ime nesteitä tai ruoan jäämiä, joten tarvitset vain nihkeän liinan puhdistukseen.

HINTA

Työtason hinta on hinta-asteikon yläpäässä.

Scandinavian Classic | HTH
Massiivipuutaso luo lämminhenkistä tunnelmaa
×

Massiivipuutasojen edut ja rajoitukset

Tabletop | HTH

Puinen työtaso on keittiössä klassinen sisustuselementti. Se on ajaton, lämminhenkinen ja houkutteleva – ja yllättävän helppohoitoinen.

 

VÄRIVAIHTOEHDOT

Massiivipuutasojen valikoimassa on monta eri puulajia, joiden värit ja kovuudet vaihtelevat. Valikoima esitellään kuvastossa ”Ovet ja tarvikkeet”.

 

KESTÄVYYS

Puulajien kovuus vaihtelee, mutta kaikkien pintaan voi muodostua käytössä merkkejä ja naarmuja. Mahdolliset naarmut on kuitenkin helppo hioa pois, ja hyvin hoidettu puutaso vanhenee kauniisti ja kestää vuosikausia.

 

PUHDISTUS JA HOITO

Puutaso vaatii huolellista hoitoa. Lisäksi se pitää öljytä säännöllisesti, jotta puupinta pysyy kauniina ja vettähylkivänä. Puu ei siedä sulfo- tai happopitoisia aineita eikä kovaa kuumuutta.

 

HINTA

Puutaso on hinnaltaan työtasomateriaalien keskitasoa, mutta eri puumateriaalien hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Tarkka hinta voidaan laskea vain tarkkojen mittapiirustusten perusteella.

 

Varaamalla tapaamisen lähimmästä HTH-myymälästä voit saada työtasoihin ja niiden suunnitteluun liittyviä henkilökohtaisia neuvoja.

Tendens | HTH
Ruostumaton teräs on moderni ja käytännöllinen materiaali
×

Ruostumattomien terästasojen edut ja rajoitukset

Tabletop | HTH

Teräksisiä työtasoja on käytetty ennen kaikkea suurissa teollisuuskeittiöissä, mutta niitä on alkanut ilmestyä myös yksityistalouksiin, kun keittiöön halutaan teollista ilmettä. Tasot voidaan yhdistää siten, että liitoksesta tulee täysin sileä ja tiivis, esimerkiksi keittiöaltaan yhteydessä.

 

MALLIVALIKOIMA

Ruostumattoman teräksen värisävyt eivät juurikaan vaihtele, mutta saatavana on useita eri paksuuksia. Taso voidaan sovittaa erilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

KESTÄVYYS

Ruostumaton teräs on erittäin kestävä materiaali, jonka pintaan muodostuvat naarmut antavat pinnalle luonnollista ja uniikkia patinaa. Terästaso kestää hyvin vettä ja yleispesuaineita, ja sen tiivis pinta pitää bakteerit loitolla. Ruostumaton teräs kestää rajoitetusti kuumuutta, ja mahdollisten lommojen suoristaminen voi olla vaikeaa.

 

PUHDISTUS JA HOITO

Teräksiset työtasot ovat hygieenisiä, koska sileä ja vankkatekoinen pinta on helppo puhdistaa ja pitää kunnossa. Kalkkitahrat on helppo poistaa etikkaliuoksella tai muulla syövyttämättömällä kalkinpoistoaineella. Ruostumaton teräspinta voidaan haluttaessa myös kiillottaa.

 

HINTA

Teräksisen työtason hinta on hieman keskitasoa kalliimpi. Tarkka hinta voidaan laskea vain tarkkojen mittapiirustusten perusteella.

 

Varaamalla tapaamisen lähimmästä HTH-myymälästä voit saada työtasoihin ja niiden suunnitteluun liittyviä henkilökohtaisia neuvoja.

Focus Veneer | HTH
Graniitti antaa keittiölle ylellisen ilmeen
×

Graniittitasojen edut ja rajoitukset

Tabletop | HTH

Suoraan kalliosta leikattu graniitti on luonnonmateriaali, joka antaa keittiölle ylellisen ilmeen.

 

VÄRIVAIHTOEHDOT

Graniitti on luonnonmateriaali, ja saatavana on useita eri väri- ja pintavaihtoehtoja ja paksuuksia. Jokainen työtaso on uniikki, ja värin ja pinnan yhtenäisyyden varmistamiseksi keittiön kaikki graniittitasot on syytä tilata yhtä aikaa. Valikoima esitellään kuvastossa ”Ovet ja tarvikkeet”.

 

KESTÄVYYS

Graniitti on yksi kovimpia luonnonmateriaaleja ja siten erittäin kestävää. Graniittitasot kestävät vettä, yleispesuaineita ja kohtuullista kuumuutta.

 

PUHDISTUS JA HOITO

Graniittitasot on helppo puhdistaa ja hoitaa. Graniittitaso pyyhitään päivittäin puhtaaksi nihkeällä rievulla, mutta aina silloin tällöin taso on syytä käsitellä vahalla tai rasvalla, jolloin siitä tulee taas uuden veroinen. Puhdistusaineet, kuten kalkinpoistoaineet, kloriitti, alkoholipitoiset aineet ym. tulee poistaa graniittitason pinnalta välittömästi, etteivät ne pääse vahingoittamaan tasoa.

 

HINTA

Ylellinen graniitti on hinnaltaan työtasojen kalleimpia. Tarkka hinta voidaan laskea vain tarkkojen mittapiirustusten perusteella.

 

Varaamalla tapaamisen lähimmästä HTH-myymälästä voit saada työtasoihin ja niiden suunnitteluun liittyviä henkilökohtaisia neuvoja.

Valkoiset keittiön kaapit ja työtaso - Keittiökalusteet -HTH-keittio.fi
Työtasojen Rolls Royce: Corian®
×

Työtasojen Rolls Royce: Corian®

Corian | HTH

Corian®-materiaalissa yhdistyvät kaikkien muiden työtasomateriaalien edut. Ylellinen, yhtenäinen ja erinomaisen kestävä materiaalisekoitus sopii erityisen hyvin hieman vaativampiin sisustusratkaisuihin.

 

VÄRIVAIHTOEHDOT

Corian®-materiaalista on saatavana monenlaisia väri- ja pintavaihtoehtoja, joten se on helppo sovittaa erityyppisiin keittiöratkaisuihin. Voit tutustua valikoimaan lähimmässä HTH-liikkeessä.

 

KESTÄVYYS

Corian®-taso on pinnaltaan silkinpehmeä mutta samalla niin kova, että se kestää arjen kaikkia haasteita.

 

PUHDISTUS JA HOITO

Corian®-taso on käytännöllinen ja vaatii vain vähän hoitoa. Yleensä riittää, että pinta pyyhitään puhtaaksi nihkeällä rievulla. Corian®-tason pinta voidaan lisäksi tarvittaessa korjata ja kiillottaa uudelleen.

 

HINTA

Corian® on ylellinen materiaali, joka sijoittuu hinnaltaan työtasojen kalliimpaan päähän. Tarkka hinta voidaan laskea vain tarkkojen mittapiirustusten perusteella.

 

Varaamalla tapaamisen lähimmästä HTH-myymälästä voit saada työtasoihin ja niiden suunnitteluun liittyviä henkilökohtaisia neuvoja.

Hae inspiraatiota työtason valintaan

Esittelemme työtasojemme vakiomalliston ”Etusarjat ja tarvikkeet” -kuvastossa.

Käy paikallisessa HTH-myymälässä, jossa näet näytteitä koko valikoimasta.

Tutustu kuvastoon

Hae apua sopivan työtason valintaan

Voit tutustua valikoimamme työtasoihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin paikallisessa HTH-liikkeessä. Ammattitaitoiset keittiöasiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan oikean työtason toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Löydä HTH-myymäläsi