Hanki optimaalinen vaatekaappisisustus

Älykäs ja toimiva kaappisisustus ilahduttaa joka päivä.

Garderobeskabe | HTH

Hyvä kaappisisustus varmistaa, että kaikki on järjestyksessä

Glat Hvid | HTH

PERSOONALLINEN VAATEKAAPPI-
SISUSTUS

HTH:n suuren sisustusvalikoiman avulla luot helposti räätälöidyn vaatekaapin, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. 

Tutustu tähän sivuun tai käy vaatekaappigalleriassamme akemassa vielä enemmän inspiraatiota kaapin sisustukseen.

RÄÄTÄLÖITY KAAPPISISUSTUS

Sinulla on kaikki mahdollisuudet sisustaa vaatekaappisi täydellisesti tarpeisiisi sopivaksi. Sisustuksen ansiosta vaatekaappi on helppo pitää järjestyksessä ja se myös helpottaa pukeutumista. Varmista, että hyllyjen, laatikoiden ja vaatetankojen yhdistelmä on räätälöity tarpeisiisi. Aloita pohtimalla näitä viittä asiaa: 

1. Mitä vaatekaapissa säilytetään?

Vaatekaapin sisustamisen ensimmäinen vaihe on saada yleiskuva siitä, kuinka paljon vaatteita, asusteita ja kenkiä vaatekaapissa säilytetään.

Riittääkö 1-2 osaa, vai tarvitsetko paljon enemmän saadaksesi hyvän kaappisisustuksen? Varmista, että löydät vaatekaapin, jossa on tarpeeksi tilaa tavaroitasi vastaan.

2. Vaatetangot vähentävät rypistymistä

Vaatetankojen avulla sinun on helppo tarttua vaatteisiin, eikä sinun tarvitse taitella kaikkea pyykkiä. Mekot, puvut ja paidat tulisi mieluiten säilyttää ripustettuna rypistymisen välttämiseksi. Varmista, että sinulla on tarpeeksi ripustustilaa herkille vaatteillesi.

Vihje: Nosta vaatetanko korkealle, jotta kaapin yläosassa ei ole liikaa hyllyjä, joihin voi olla vaikea päästä käsiksi.

Garderobeskabe | HTH
Garderobeskabe | HTH

3. Laatikot antavat yleiskuvan

Ulosvedettävät laatikot helpottavat vaatekaapin sisällön näkemistä vaatekaapin alaosassa. Laatikoita on saatavana lankakoreina, jotka on helppo vetää ulos. Se on esimerkiksi loistava säilytyspaikka alusvaatteille, sukille ja asusteille.  

4. Tilaa säästävät hyllyt

Vaatekaapin hyllyt mahdollistavat monien vaatteiden varastoimisen pieneen tilaan. Jos sinulla on paljon vaatteita, hyllyt ovat ehdottoman välttämättömiä. Vaaleat hyllyt voivat antaa vaikutelman suuremmasta kaapista, kun taas puuviiluhyllyt antavat kaapin sisustukselle ylellisen kosketuksen.  

Vihje: Varmista reilut hyllyvälit, jotta näet paremmin, mitä hyllyillä on.

5. Sisusta kaapin yläosa

Ylähyllyille voi olla vaikea yltää. Tänne voit sijoittaa vaatteita, joita et käytä kovin usein. Ylähyllyt sopivat hyvin kesä- tai talvivaatteiden säilytykseen.

Lue myös, miten voit sisustaa liukuovien ja ovien takana.

Garderobeskabe | HTH


MISSÄ ON KAAPIN PAIKKA?

Ei ole yhdentekevää mihin vaatekaappi sijoitetaan. Huomioi sekä luonnonvalo, lattiatila että vinoudet.

VAATEKAAPPI ETEISEEN

Eteinen on kotisi ensimmäinen huone. Ja täällä toivotat vieraasi tervetulleiksi. Käytä tilaisuus antaaksesi hyvän ensivaikutelman kodistasi jo ovella.

Löydä vaatekaappisisustuksen hinnat

Olemme keränneet kaiken vaatekaappisisustuksen HTH-hinnastoomme, josta löydät helposti vaatekaappisi sisustuksen täydelliseksi tekevien lisävarusteiden hinnat. Katso kohdasta vaatekaapit - tarvikkeet.

Glat Hvid | HTH

Hanki asiantuntija-apua

On monia mahdollisuuksia luoda älykäs ja toimiva vaatekaappisisustus.

Jos tarvitset sparrausta ja ideoita vaatekaapin sisustamiseen parhaalla mahdollisella tavalla, voit kysyä neuvoa ammattitaitoisilta myyjiltämme.

Löydä lähin HTH-myymäläsi