Walk-in-vaatekaappi liukuovilla

Fitted wardrope with sliding doors | HTH

Ylellisyyden ruumiillistuma

Liukuovivaatehuone on ylellisyyden ruumiillistuma. Olipa sinulla tilaa suurelle tai pienelle vaatehuoneelle, saat ylellisen säilytyshuoneen vaatteille, kengille ja asusteille.

HTH:ssa on liukuovia ja vaatekaappisisustuksia, jotka voidaan räätälöidä vaatehuoneesi mukaan.

Fitted wardrope with sliding doors | HTH

Walk-in-vaatekaappi huoneenjakajana

Liukuovilla voit jakaa tilavan makuuhuoneen useisiin vyöhykkeisiin. Näin voit saada tyylikkään makuuhuoneen, jossa vaatteet, kengät ja laukut on piilotettu walk-in-vaatekaappiin.

Walk-in-vaatekaapin koko riippuu tietenkin siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on. Ihannemittoja on vaikea laskea, mutta 2x3 metrin tilaan saat tilavan vaatehuoneen. 

Walk-in-closet | HTH

Liukuovet optimoivat tilan

Liukuovet ovat ihanteellisia vaatehuoneen näkösuojana. Ne eivät vie tilaa huoneesta, joten voit käyttää jokaisen neliömetrin säilytykseen. Lisäksi liukuovet voidaan valmistaa lattiasta kattoon, jolloin ne toimivat ylimääräisenä seinänä.

 

4 hyvää syytä valita walk-in-vaatekaappi liukuovilla:

- Sinulla on mahdollisuus järjestää kengät, vaatteet ja laukut täydellisesti.
- Makuuhuoneeseen voi luoda rauhallisen ilmeen, kun vaatekaappi saa oman huoneen.
- Liukuovet suojaavat vaatteitasi pölyltä, hajulta ja kosteudelta makuuhuoneesta.
- Vinoissakin kulmissa voit ottaa säilytystilasta kaikki irti.

Walk-in-closet | HTH

Walk-in-vaatehuoneen suunnitteleminen

Sinulla on monia vaihtoehtoja, kun suunnittelet liukuovia vaatehuoneeseen. Käytä ovien kehyksiä, täytteitä ja pienoja ilmaisemaan persoonallista tyyliäsi ja luo räätälöity walk-in-kaappi.

Yleiskuvan materiaaleista löydät täältä.

Fitted wardrope with sliding doors | HTH

Huippuluokan sisustus

Kun sisustat walk-in-vaatekaappia, voit valita kolmesta perusmuodosta. U-muoto vie kaikki kolme seinää. L-muoto vie kaksi seinää ja H-muoto kaksi seinää vaatehuoneen kummallakin puolella.

Muoto määräytyy sen mukaan, kuinka paljon tilaa sinulla on ja mitä tarpeita sinulla on. U-muotoinen walk-in-kaappi vaatii runsaasti tilaa ja tarjoaa hyvät säilytystilat. Jos sinulla ei ole niin paljon tilaa, kahdelle seinälle järjestetty walk-in-kaappi on usein parempi.

 

Järjestys ja yleiskuva

Walk-in-vaatekaapin ulkomuodosta riippumatta vaatekaapin sisustamiseen on monia vaihtoehtoja, jotka vastaavat täydellisesti toiveitasi ja tarpeitasi. Käytä hyllyjä, laatikoita, vetohyllyjä, peilejä ja valaistusta niin, että kaikella on paikkansa ja säilytys toimii optimaalisesti.

Lue lisää walk-in-kaapin sisustuksesta.

Vinot seinät eivät ole este

Hyödynnä tila täysimääräisesti vaatekaappiratkaisulla, jossa liukuovet on räätälöity. Voit hyödyntää jokaisen neliömetrin, ja omituiset kulmat voivat antaa sinulle jännittävän walk-in-kaapin.

Lue lisää vinoseinien liukuovikaapeista.

Skuffe med gitter | HTH

/ KUINKA PALJON WALK-IN-KAAPPI MAKSAA?

Kun kokoat walk-in-kaappiasi, valittavanasi on monenlaisista liukuovia ja sisustuksia. Sen ansiosta se on helppo sovittaa tarpeisiisi JA budjettiisi.

Walk-in-kaapin hintaan vaikuttaa kolme merkittävää tekijää:
Muotoilu, koko ja sisustus.

Mistä designistä haaveilet?

Liukuovilla varustettu walk-in-kaappi voidaan suunnitella monin tavoin. Profiileja, etusarjoja ja pienoja on saatavana useissa hintaluokissa, ja ovet voidaan räätälöidä huoneeseesi täydellisesti sopiviksi.

Design-valintasi vaikuttavat valmiin walk-in-kaapin hintaan.

Kuinka paljon sinulla on tilaa?

Koko on ratkaisevan tärkeä, kun lasket walk-in-kaappisi hintaa.

Jos sinulla on tilaa suurelle U-muotoiselle walk-in-kaapille, jossa on useita kaappeja kaikilla kolmella puolella, hinta on korkeampi kuin silloin, jos sinulla on vain muutama neliömetri.

Miten aiot sisustaa kaapin?

Vaatehuoneen sisustus vaikuttaa hintaan. Jos valitset vaatekaapit ja hyllyt, hinta on erilainen kuin silloin, jos haluat laatikoita, ulosvedettäviä tankoja ja kenkätelineitä. Sinä päätät mikä ratkaisu on sinulle oikea.

Saat tarkan hinnan laskettua lähimmässä HTH-myymälässäsi, jossa ammattitaitoiset myyjämme voivat neuvoa sinua kaikissa walk-in-vaatekaappeihin liittyvissä asioissa.