Keittiö, jossa on tilaa suurelle perheelle, säilytystilaa ja hienoja yksityiskohtia

Arkkitehtipariskunta Rikke ja Kristoffer ovat suunnitelleet lähiökotiinsa keittiö-ruokailutilan, johon mahtuu suuri perhe. Tutustu heidän huomioihinsa keittiön suunnittelusta, asettelusta, väreistä ja asennuksesta.

Huomioitavaa ennen aloittamista

Kun Rikke ja Kristoffer lähtivät etsimään keittiötä uuteen taloonsa, heillä oli alusta alkaen selkeä ajatus: keittiön pitäisi olla sellainen, johon mahtuu heidän suuri perheensä, jossa on runsaasti säilytystilaa ja ylellisiä yksityiskohtia.

Värillinen keittiö

Rikke ja Kristoffer ovat päättäneet sisustaa uuden talonsa runsaasti puulla. Siksi heille oli luonnollista valita keittiöön väri, joka parantaisi luonnollisia sävyjä.

Lue lisää väreistä keittiössä

Tyylikäs keittiön muotoilu

Estetiikka on avainsana laatutietoiselle pariskunnalle, joka suosii puhdasta ja yksinkertaista ilmaisua. Siksi oli myös ilmeistä valita kahvaton keittiö suurelle perheelleen.

Ideasta valmiiseen keittiöön

Rikke ja Kristoffer saivat asiantuntevaa ohjausta HTH:n keittiöasiantuntijoilta, kun he muuttivat keittiönsä suurelle perheelleen todellisuudeksi. Siksi oli luonnollista, että pariskunta valitsi HTH:lta täydellisen asennusratkaisun.

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin