HTH tarjoaa ratkaisuja ammattilaisille, jotka etsivät luotettavaa ja ammattimaista keittiöiden, kylpyhuoneiden tai vaatekaappien toimittajaa. HTH:lla saat tavarantoimittajan, joka ei tingi tuotteiden, toimitusten tai tuen laadusta.

Toimimme ammattitaitoisena kumppanina, joka tarjoaa kaiken konsultoinnista aina lopullisiin ratkaisuihin ja kaikkiin niiden välisiin prosesseihin. Toimitamme keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekaappeja erityyppisiin rakennuksiin, mukaan lukien asunnot, talot, kesämökit, päiväkodit, laitokset ja kodit vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

HTH:lla on 40 vuoden laaja kokemus Suomessa ja se tuo erittäin ammattimaisen lähestymistavan kaikkiin yhteistyöhankkeisiin ja projekteihin. Olemme tunnettuja korkeasta laadusta ja järkevästä hinnoittelusta.

.

HTH on jo vuosien ajan ollut suosituin keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappiratkaisujen toimittaja tanskalaisille, kodinrakentajille, urakoitsijoille ja käsityöläisille. Tämä näkyy niissä sujuvissa prosesseissa, joita käytämme päivittäin projektien toimittamiseen, asentamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen eri puolilla maata. Korkean laadun ja toimitusvarmuuden ansiosta meillä on uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita ja vahvat asiakassuhteet.

HTH:n avulla sinulla on mahdollisuus vastata asiakkaidesi monipuolisiin keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappitarpeisiin. Lyhyesti sanottuna HTH tarjoaa sinulle eniten vaihtoehtoja ja vähiten huolta.

Ympäristö ja kestävä kehitys

Yhtenä Pohjois-Euroopan suurimmista keittiötoimittajista meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus antaa merkittävä panos vihreään muutokseen. Se on meille suuri motivaatio, ja siksi olemme vahvasti sitoutuneet tekemään tarvittavat muutokset edistääksemme kestävämpää maailmaa. Samalla voimme auttaa projektiasi täyttämään laajan valikoiman kansainvälisesti tunnustettuja kestävyyssertifikaatteja ja -standardeja.

HTH tarjoaa sinulle ihanteelliset olosuhteet pohjoismaisen joutsenmerkin saamiseen rakennusprojektiisi. Meillä on laaja valikoima sopivia tuotteita ja laaja työkokemus pohjoismaisen joutsenmerkin kriteerien täyttämisestä. Kaikkia sopivia tuotteita ei ole lueteltu pohjoismaisen joutsenmerkin omassa tietokannassa, joten ota meihin aina yhteyttä kysyäksesi tietyistä tuotteista.

Read about our sustainable initiatives

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ