Sinulla on unelma.
Me toteutamme sen.

Kun haluat toteuttaa keittiöhaaveesi, monta asiaa on otettava huomioon. Ja niin sen pitää ollakin. Jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, että et voisi päättää kokonaisuudesta itse. Siksi HTH tarjoaa käyttöösi Suomen osaavimmat keittiöasiantuntijat.

Saat ammattitaitoista apua ja tarpeisiisi perustuvaa neuvontaa. Kaikki HTH-keittiöt perustuvat niihin. Riippumatta siitä, onko meidän tehtävä kaikki kokonaisratkaisuna vai onko sinulla rohkeutta tehdä osa työstä itse.

Meille on tärkeää, että saat juuri oikean keittiön.

TERVETULOA


- Olemme valmistaneet tanskalaisia laatukeittiöitä yli 50 vuotta.

- Laaja valikoimamme tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja kaikissa hintaluokassa.

- Kokoamme kaappisi tehtaalla. Omat kuljettajamme toimittavat ne ja tuovat keittiösi kotiisi saakka.

- Asentajamme ovat toteuttaneet enemmän keittiöitä kuin muut.

Tutustu inspiroiviin keittiö-, kylpyhuone- ja vaatekaappinäyttelyihin HTH-myymälässäsi ja saat asiantuntija-apua löytääksesi keittiörakkauden, joka kestää.

Löydä HTH-myymäläsi


VALITSE KEITTIÖKAUPPASI

Klaver
Tarina
×

Tarina

Klaver

Veljekset Hans Henning ja Tonny Haahr perustivat HTH:n vuonna 1966. Kaksi taitavaa käsityöläistä oli aiemmin työskennellyt muiden toimittajien keittiöiden kanssa, mutta eivät olleet vaikuttuneita. “Asiat voidaan tehdä paremmin”, he ajattelivat. Tämä periaate oli HTH:n perustamisen lähtökohtana.

Nordic Spirit White Oak | HTH
Takuu
×

Takuu

Nordic Spirit White Oak | HTH

Keittiössä tapahtuu jotain joka päivä. Ovet avautuvat ja sulkeutuvat lukemattomia kertoja. Laatikot avataan ja suljetaan yhä uudelleen. Vaaditaan kestäviä materiaaleja ja laadukkaita osia, jotta kaikki liukuu vuodesta toiseen. Siksi myönnämme 25 vuoden takuun laatikoiden sivuille, kiskoille, saranoille ja lankakoreille sekä lankakorien kiskoille ja metalliheloille.

Delever
HTH-keittiön toimittaminen
×

HTH-keittiön toimittaminen

Delever

Uusi HTH-keittiösi toimitetaan aina omilla kuorma-autoillamme, jotka lähtevät Ølgodin tehtaalta.

 

Kerromme sinulle toimituspäivän hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit suunnitella vastaanoton.

Instal
Ammattimainen asennus
×

Ammattimainen asennus

Instal

Kun valitset HTH:n, voit tilata meiltä myös keittiön asennuksen. Näin voit olla varma, että kaikki sopii täydellisesti ilman, että sinun täytyy nostaa sormeasi.

Ølgod butikken
Ota yhteyttä HTH:hen
×

Ota yhteyttä HTH:hen

Ølgod butikken

Jos sinulla on kysyttävää HTH:sta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

CSR
Vastuullisuus
×

Vastuullisuus

CSR

Vastuullisuus on meille erittäin tärkeä asia. Haluamme edistää kestävää tulevaisuutta auttamalla asiakkaitamme elämään kestävämpää elämää keittiössä. Lisäksi pyrimme aina minimoimaan tuotteidemme ja prosessiemme kielteiset vaikutukset ihmisiin ja ympäristöön. Tavoitteenamme on jatkuvasti tehdä tuotteistamme ja toiminnoistamme ympäristöystävällisempiä.

Keittiön hana - Keittiökalusteet - HTH-keittio.fi
Sisäilmasto-merkki
×

Sisäilmasto-merkki

Keittiön hana - Keittiökalusteet - HTH-keittio.fi

Hyvä sisäilma on tärkeä asunnon viihtyisyydelle. Huono sisäilma aiheuttaa päänsärkyä ja silmien ärsytystä sekä allergiaa varsinkin herkästi reagoivilla lapsilla ja aikuisilla. Meidän mielestämme kenenkään ei tarvitse kärsiä huonosta sisäilmasta. Siksi suurella osalla HTH:n keittiöistä on tanskalainen Sisäilmasto-merkki.

HTH

Anette Berg, keittiöasiantuntija:

"LUONNON JA YMPÄRISTÖN KUNNIOITTAMINEN"

HTH:ssa teemme keittiöitä. Keittiöitä, jotka on luotu ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Siksi kaikilla keittiöillämme on laatu- ja ympäristösertifikaatti.

HTH

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta