HTH:n historia

"Asiat voidaan tehdä paremmin" on filosofia, joka johti HTH:n perustamiseen vuonna 1966.

Veljekset Hans Henning ja Tonny Haahr perustivat HTH:n vuonna 1966. Nämä kaksi taitavaa käsityöläistä olivat aiemmin työskennelleet muille keittiövalmistajille, mutta heidän mielestään ”asioissa oli parantamisen varaa”. Tämä periaate oli HTH:n perustamisen lähtökohtana.

Nykyisin HTH:n kolmessa Tanskan tehtaassa on noin 1200 työntekijää, ja saman verran henkilöstöä toimii myymälöissämme neuvonta- ja myyntitehtävissä. Vaikka moni asia on muuttunut yrityksemme alkuajoista, perusarvomme ovat edelleen samat.

HTH toimii 12 maassa, ja ketjuun kuuluu 130 inspiroivaa myymälää. HTH:n kolmessa tehtaassa valmistetaan vuosittain yhteensä 75 000 keittiötä, mikä tekee HTH:sta Pohjois-Euroopan suurimpia keittiövalmistajia.

HTH-keittiö tarjoaa keittiökalusteiden lisäksi kylpyhuonekalusteita ja vaatekaappeja – sekä kaikenkokoisia projektiratkaisuja yrityksille.

HTH on osa ruotsalaista Nobia AB -konsernia. Nobia AB kuuluu Euroopan johtaviin keittiövalmistajiin, ja sillä on 20 vahvaa keittiöbrändiä.

HTH:n visio

HTH:n visio on tulla johtavaksi ja tuottavimmaksi keittiöalan asiantuntijaksi, joka tarjoaa maailmanluokan asiakaskokemuksen sekä innoitusta ja mahdollisuuksia toteuttaa keittiöunelmia.

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta