Laatu, takuu ja ympäristö

Turvallisuus sisältyy toimitukseen, kun ostat keittiön, kylpyhuoneen tai vaatekaapin HTH:lta. Lue lisää erilaisista takuistamme alta.


HTH-TAKUU
HÄLVENTÄÄ KAIKKI HUOLET

HTH:n takuut ovat kattavampia kuin yleiset lakisääteiset takuuvaatimukset. Se on mahdollista, koska voimme valvoa koko prosessia hyödyntämällä omia tehtaita, myymälöitä, toimitusjärjestelmiä ja asentajia. Olemme mukana sisustusehdotuksen laatimisesta asennuksen viimeistelyyn.

HTH noudattaa lain määräämiä takuuehtoja ja kulloinkin voimassa olevaa kuluttajansuojalakia, joka sisältää mm. 2 vuoden reklamaatio-oikeuden.

25 vuoden takuu kulutukselle eniten alttiille osille

Keittiössä tapahtuu jotain joka päivä. Ovet avautuvat ja sulkeutuvat lukemattomia kertoja. Laatikot avataan ja suljetaan yhä uudelleen. Vaaditaan kestäviä materiaaleja ja laadukkaita osia, jotta kaikki liukuu vuodesta toiseen.

Siksi myönnämme 25 vuoden takuun laatikoiden sivuille, kiskoille, saranoille ja lankakoreille sekä lankakorien kiskoille ja metalliheloille.

Takuu ei kata jätejärjestelmiä, kodinkoneita, kaasujousia, sekoittajia eikä elektronisia komponentteja.

Lue lisää kuvastosta "Luotettava kokonaisuus"

Art | HTH
Nordic Spirit | HTH Garanti | HTH

Viisi vuotta turvallisella puolella.

Myönnämme viiden vuoden takuun keittiölle, kylpyhuoneelle ja vaatekaapille. Takuu kattaa kaapit, valitut työtasot, pesualtaat, sekoittaja (tippatakuu), vetimet, LED-valaistuksen ja upotettava kohdevalaisimet.

KAKSI VUOTTA MUILLE
Saat kahden vuoden takuun keittiön, kylpyhuoneen ja vaatekaapin muille osille, esimerkiksi kodinkoneille ja riippuvalaisimille. Tämä ei missään tapauksessa rajoita oikeuksiasi kuluttajana Tanskan Kauppalaissa säädettyjen pakollisten sääntöjen osalta.

Käy HTH-myymälässä niin kerromme lisää

Tyytyväisyystakuu

HTH Kitchens A/S takaa, että et menetä rahojasi, kun maksat etukäteen. Kaikki myymälämme ovat kuluttajaviraston hyväksymän Kitchen Anke Foreningenin (KAF) jäseniä.

Lue lisää Kitchen Anke Foreningenistä

One | HTH
Art | HTH

Unelmoitko uudesta keittiöstä

HTH:ssa voit toteuttaa unelmasi riippumatta siitä, onko keittiösi moderni, minimalistinen, romanttinen tai jotain aivan muuta.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä unelmakeittiösi.

Katso kaikki keittiömallimme