Tanskan vahvin keittiöasiakasohjelma ammattilaisille

HTH:n toimiessa kumppanina ja toimittajana sinulla on Tanskan kokenein keittiö-, kylpyhuone-, kodinhoito- ja vaatekaappiratkaisujen toimittaja ammattilaisille ja projektimarkkinoille. On monia asioita, jotka tekevät HTH:sta houkuttelevan kumppanin. Yhteistä heille kaikille on korkea ammattitaitoinen palvelu, joka tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa.

HTH ProffPartner

Saat enemmän etuja ja parempia tuloja

HTH:n ammattilaisten asiakasohjelman avulla pystyt parhaiten kilpailemaan keittiöiden asennuksesta ja myynnistä.

HTH on jo vuosia ollut käsityöläisten suosima keittiötoimittaja. Ymmärrämme, mikä sinulle ammattilaisena on tärkeää. Olemme räätälöineet liiketoimintamme sen mukaisesti ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan ja vahvistamaan tarjontaamme varmistaaksemme, että sinä ja yrityksesi olette hyvin valmistautuneita kilpailuun asiakkaista. Siksi olemme luoneet asiakasohjelman erityisesti ammattilaisasiakkaillemme.

Asiakasohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät ammattimaisesti keittiöiden, kylpyhuoneiden ja vaatekaappien asennuksessa ja myynnissä ja jotka haluavat olla vankassa kumppanuudessa ja yhteistyössä paikallisen HTH-myymälän kanssa. Uskollisena kumppanina voit nauttia monista eduista, palveluista ja houkuttelevista hinnoista. Saat käyttöösi Tanskan vahvimman kokoelman etuja ja palveluita, jotka tekevät keittiöprojekteistasi sujuvia ja tehokkaita. Näin voit keskittyä siihen, mikä on parasta yrityksellesi.

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ