Keittiö kartanoasunnossa

Tutustu pariskuntaan, joka suostui pysymään uskollisena omalle tyylilleen eikä miettimään, mikä on markkinakelpoista, kun he ottivat haltuunsa ränsistyneen 4. kerroksen kartanoasunnossa. Tämä on johtanut ainutlaatuiseen keittiöön, jossa otetaan huomioon asunnon historia, perheen rakkaus väreihin ja jokapäiväinen elämä kahden pienen lapsen kanssa.

“Monet ihmiset saattavat ajatella, että heidän kotinsa pitäisi olla myyntikelpoinen, joten he tekevät neutraalimpia valintoja remontoidessaan. Emme kuitenkaan muuta pois.”

Suunnittelutapaaminen

Seuraa pariskunnan esimerkkiä

Pariskunta suunnitteli keittiönsä keskusteltuaan toiveistaan, tarpeistaan ja budjetistaan yhdessä yhden keittiöasiantuntijamme kanssa. Voit saada saman palvelun. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen ja ota askel lähemmäs unelmaasi.

Aikatauluta suunnittelutapaaminen

"Messingin pitäisi saada patinaa. Se on osa estetiikkaa”

"Keittiössä pitäisi olla sama kipinä ja viehätys kuin muuallakin asunnossa"

Pariskunnan parhaat remonttivinkit

1: Kysy muilta heidän kokemuksistaan. Mitä he rakastavat keittiössä? Se voi antaa sinulle hyviä ideoita omaan projektiisi.

2: Harkitse keittiön toimintoa jokapäiväisessä elämässäsi ja perusta suunnittelusi siihen.

3: Kiinnitä huomiota käytännön näkökohtiin. Missä seisot, kun tyhjennät astianpesukonetta? Minne asiat menevät? Pääsetkö helposti käsiksi tavaroihin avoimien ovien takaa? Missä haluat säilyttää korkeita lasejasi, ja onko kaikille kattiloillesi riittävästi tilaa niille varatussa laatikossa?

4: Käytä materiaaleja tai värejä luodaksesi yhtenäisyyttä. Olemme valinneet messingin johdonmukaiseksi materiaaliksi ja käyttäneet aikaa löytääksemme messinkiyksityiskohtia, jotka sitovat mallin yhteen.

 

Katso lisää asiakastarinoita