Keittiö kartanoasunnossa

Kun Susanne ja Peter muuttivat kuluneeseen kartanoasuntoonsa 4. kerroksessa, he sopivat pysyvänsä uskollisina omalle tyylilleen ja olemaan huolimatta siitä, mikä on myyntikelpoista. Tämä on johtanut ainutlaatuiseen keittiöön, jossa otetaan huomioon asunnon historia, perheen rakkaus väreihin ja jokapäiväinen elämä kahden pienen lapsen kanssa.

@VED.LEJLIGHED

Instagram-profiilin @ved.lejlighed takana on Susanne, 32-vuotias copywriter.

Maaliskuussa 2020 hän ja hänen miehensä Peter ottivat haltuunsa suuren vanhan asunnon 4. kerroksesta, joka tarvitsi hieman rakkautta ja huolenpitoa. @ved.lejlighed, Susanne on dokumentoinut remonttiprosessin ja kaikki luovan parin suunnittelemat värikkäät ratkaisut. Susanne ja Peter asuvat kahden lapsensa, Wilman ja Georgin kanssa. Asunto on 130 neliömetriä ja se on täysin remontoitu.

“Monet ihmiset saattavat ajatella, että heidän kotinsa pitäisi olla myyntikelpoinen, joten he tekevät neutraalimpia valintoja remontoidessaan. Emme kuitenkaan muuta pois.”

-Susanne

Suunnittelutapaaminen

Tee kuten Susanne ja Peter

Susanne ja Peter suunnitteluttivat keittiönsä keskusteltuaan toiveistaan, tarpeistaan ja budjetistaan yhdessä yhden keittiöasiantuntijamme kanssa. Voit saada saman palvelun. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen ja ota askel lähemmäs unelmaasi.

Aikatauluta suunnittelutapaaminen

"Messingin pitäisi saada patinaa. Se on osa estetiikkaa”

-Susanne

"Keittiössä pitäisi olla sama kipinä ja viehätys kuin muuallakin asunnossa"

- Susanne

Susannen ja Peterin parhaat kunnostusvinkit

1: Kysy muilta heidän kokemuksistaan. Mitä he rakastavat keittiössä? Se voi antaa sinulle hyviä ideoita omaan projektiisi.

2: Harkitse keittiön toimintoa jokapäiväisessä elämässäsi ja perusta suunnittelusi siihen.

3: Kiinnitä huomiota käytännön näkökohtiin. Missä seisot, kun tyhjennät astianpesukonetta? Minne asiat menevät? Pääsetkö helposti käsiksi tavaroihin avoimien ovien takaa? Missä haluat säilyttää korkeita lasejasi, ja onko kaikille kattiloillesi riittävästi tilaa niille varatussa laatikossa?

4: Käytä materiaaleja tai värejä luodaksesi yhtenäisyyttä. Olemme valinneet messingin johdonmukaiseksi materiaaliksi ja käyttäneet aikaa löytääksemme messinkiyksityiskohtia, jotka sitovat mallin yhteen.

 

Katso lisää asiakastarinoita