Keittiöunelmat yksilöllisessä funktionalistisessa huvilassa

Kun Signe ja Mike suunnittelivat funktionalistista huvilaansa Aarhusin pohjoispuolella, heillä oli selkeä suunnitelma: keittiö tulisi räätälöidä ja rakentaa tulevaisuuden kestävien ratkaisujen varaan. Tutustu pariskunnan keittiöunelmaan, josta on tullut totta.

@SIGNEBINE_LIV

Signe on koulunopettaja erityiskoulussa, jossa hän on opettanut kuusi vuotta.

Aiemmin hänellä ja hänen poikaystävällään Mikellä oli asunto Ceres Byenissä Århusissa, mutta kun pariskunta alkoi haaveilla tilavammasta asumuksesta ja puutarhasta, he sopivat uuden kodin rakentamisesta.

Kesäkuussa 2020 he muuttivat funktionalistiseen huvilaansa koiriensa Bertan ja Freden kanssa. Instagram-profiilissa @signebine_liv Signe on jakanut kuvia rakennusprosessista, sisustuksesta ja elämästä uudessa talossa.

175 neliömetrin funktionalistisessa huvilassa on myös suuri pariautotalli, joka tarjoaa tilaa pariskunnan yhteiselle kiinnostukselle: VW pakettiautoille.

"Kun sinulla on siihen mahdollisuus, sinun pitäisi mielestäni valita jotain omaperäistä"

- Signe

Keittiösuunnittelun visio

Kun Signe ja Mike suunnittelivat funktionalistista huvilaansa, keittiöstä oli tärkeää tulla keskeinen ja integroitu osa taloa. Ratkaisu sisälsi ruuanlaittosyvennyksen, sisäänrakennetut kaapit ja alkovin, joka voidaan tarvittaessa muuttaa ruokakomeroksi.

"Keittiösaarekkeessa oli oltava päätykolmiot. Se luo todella mukavan ilmaisun"

- Signe

"Olemme saavuttaneet tavoitteemme budjetin rajoissa"

- Signe

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin