Räätälöity keittiö monimutkaisilla yksityiskohdilla

Sisustussuunnittelijana Linda Elmin on auttanut ja opastanut muita keittiöiden valinnassa jo vuosia, johtaen heidät usein valitsemaan HTH-keittiön. Kun tuli aika toteuttaa oma keittiöunelma, valinta oli hänelle helppo – hän halusi HTH-keittiön. ”Kun näin Nordic Creationin, minulla ei ollut epäilystäkään. Aivan kuin se olisi luotu toiveidemme mukaan”, sanoo Linda.

SIELUKAS TALO

Norjalainen Linda Elmin asuu kumppaninsa Kennethin ja Lindan kahden lapsen, Zaran, 20, ja Nicolain, 17, kanssa. He asuvat 1950-luvun talossa, jonka Linda peri isovanhemmiltaan.

”Halusimme luonnollisen tammen sävyn, ja rakastan massiivipuisia julkisivuja, joissa on sormijatketut yksityiskohdat. Se on kunnianosoitus hyvälle perinteiselle käsityötaidolle."

- Linda

Sosiaalinen keittiö

Tykkäämme leipoa ja kokata yhdessä ja tarvitsemme paljon pöytätilaa, Linda kertoo. Valittu keittiösaareke tarjoaa tilaa sekä ruoanlaittoon että läksyille sekä avaa sosiaalisia kokoontumisia.

Lue lisää keittiösaarekkeen valinnasta

”Suunnittelimme mihin laitamme mitä, jotta voisimme muun muassa säätää kaapin hyllyjen korkeutta dekantterin ja lasien korkeuden mukaan.”

- Linda

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin