Sisustussuunnittelun asiantuntijan keittiö

Sisustussuunnittelun asiantuntijalla ja stylistillä Saša Antićilla oli erilainen näkemys asunnon keittiöstä. Pienen keittiön täytyi heijastaa hänen henkilökohtaista tyyliään, kestää aikaa ja olla helppo puhdistaa. Hanki Saša Antićin vinkkejä pienen keittiön tilan maksimointiin ja näe lopputulos.

Suunnittelutapaaminen

Tee kuten Saša

Pyydä apua yhdeltä keittiöasiantuntijaltamme saavuttaaksesi optimaaliset keittiöratkaisut, jotka vastaavat tarpeitasi, mieltymyksiäsi ja budjettiasi. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen ja pääset askeleen lähemmäs keittiörakkauttasi.

Sovi suunnittelutapaaminen

Sisustussuunnittelun asiantuntijan parhaat neuvot keittiön remontointiin

”Seuraa intuitiotasi ja kuuntele tarpeitasi. Älä huolehdi liikaa siitä, mitä muut tekevät. Valitse kestävät ja aidot materiaalit, äläkä pelkää hakea apua keittiöasiantuntijoilta, jotka tarjoavat uuden keittiösi muotoilua ja suunnittelua”, Saša Antić sanoo.

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin