Toimiva unelmakeittiö

Kun Trine Glidov ja Arne Molberg suunnittelivat uutta keittiötään, he matkustivat ympäri Tanskaa löytääkseen oikean toimittajan. He valitsivat HTH Lyngbyn, joka auttoi heitä suunnittelemaan toiminnallisen unelmakeittiönsä.

Täällä asuu

Trine Glidov ja Arne Molberg täysin kunnostetussa 260 m2:n huvilassa Annissessa lähellä Helsinkiä.

Trine on Koldingissa sijaitsevan turvallisuusyrityksen ASICO:n osaomistaja. Arne on Kvadrat Softcellsin toimitusjohtaja, joka valmistaa kuvissa näkyvät kauniit akustiset katot.

"Suunnittelimme kaiken itse"

- Trine

Kun Trine ja Arne alkoivat remontoida huvilaansa, avainsanoja olivat toiminnallisuus, tilavuus ja valoisuus. Tämän seurauksena keittiö sijoitettiin olemassa olevan talon laajennukseen, jossa oli vaikuttava viiden ja puolen metrin kattokorkeus. Ylimääräisestä kattokorkeudesta ja käytetyistä teollisista materiaaleista huolimatta keittiön akustiikka on täydellinen, kiitos pariskunnan kauniiden ja tehokkaiden akustisten kattojen valinnan Kvadrat Softcellsiltä, jossa Arne on toimitusjohtaja.

Trine ja Arne ovat suunnitelleet henkilökohtaisesti kaiken taloon, pienintä yksityiskohtaa myöten. ”Työskentelen piirustusten parissa päivittäin, joten keittiön suunnittelu oli minulle tuttua”, sanoo Trine, jolla ei muuten ole suunnittelutaustaa.

”Keittiön perusidea on toimivuus. Kokkaan valtavasti, ja siksi toiminnallisuus oli tärkein prioriteettini”, hän kertoo. Corianin, kiillotetun teräksen ja Black Oakin kaltaisilla materiaaleilla pari on saavuttanut visionsa.

”Corian on huoltovapaa, ja rasvaiset sormenjäljet ovat tuskin näkyvissä Black Oakissa. Kiillotettu teräs vaatii hieman enemmän huomiota, mutta se on uskomattoman kaunista, ja rakastan sitä, miten se kehittyy ja kertoo tarinan”, Trine sanoo.

"Olemme käyneet läpi käytännössä kaikki Tanskan keittiökauppiaat"

- Trine

Ennen kuin pariskunta viimeisteli ainutlaatuisen keittiönsä suunnittelun, he olivat tehneet perusteellisen tutkimuksensa.

”Olemme käyneet läpi käytännössä kaikki tanskalaiset keittiöjälleenmyyjät Hillerødista Herningiin, mutta juuri HTH Lyngbyn Usman Akhtar voitti projektin, koska hän kuunteli, ymmärsi, puski tarvittaessa ja pysyi lujana, kun minulla oli epäilyksiä. Joten se oli loistava järjestely kaltaiselleni tee-se-itse-suunnittelijalle”, Trine sanoo.

”Kohtasimme monia myyjiä, jotka selvästi halusivat tehdä paljon ja myydä liikaa. Usman ei tehnyt sitä. Hän kuunteli toiveitamme, ymmärsi ajatuksiamme ja toimitti viimeiset yksityiskohdat, jotka toivat kaiken yhteen meille. Hänen lähestymistapansa oli, että sinun ei pitäisi käyttää rahaa asioihin, joita et näe. Tämä tarkoitti, että budjettimme pidettiin kurissa”, Trine jatkaa.

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin