Laaja valikoima laatikostojärjestelyjä

Ymmärrämme hyvin järjesteltyjen keittiön laatikoiden tärkeyden miellytävän ruoanlaittokokemuksen kannalta. Siksi olemme luoneet kattavan konseptin, jossa on räätälöityjä ratkaisuja keittiön laatikoille eri tarpeisiin.

Voit yhdistää laajan laatikon lisäosien valikoimamme. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, kuten maustepidikkeitä, veitsitelineitä, luistamattomia mattoja, laatikkorunkoja, lautastelineitä, kierrätysjärjestelmiä ja roska-astioita.

Pyydä apua vetolaatikoiden järjestelyssä

Olet aina tervetullut käymään lähimmässä HTH-myymälässä, jossa voit kokeilla vetolaatikoita paikan päällä ja saada inspiraatiota niiden järjestyssä. Ammattitaitoiset keittiöasiantuntijamme opastavat sinua kaikissa valinnoissa.

Löydä HTH-myymäläsi

Lue lisää vetolaatikoiden järjestelystä

Jos haluat nähdä, miltä älykkäät ratkaisut näyttävät tosielämässä, olet enemmän kuin tervetullut käymään paikallisessa HTH-liikkeessä. Kokeneet keittiökonsulttimme ovat valmiita antamaan henkilökohtaista ohjausta ja jakamaan hyviä ideoita, joita et ehkä ole itse harkinnut. Voit jo varata ei-sitovan suunnittelutapaamisen nyt ja välttää odotusaikaa myymälässä.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen