Keittiökaapit

Keittiön kaapit ovat tärkeä osa sisustusta. Useimmat, joilla on ollut liian vähän kaappitilaa keittiössä, ymmärtävät hyvien säilytysratkaisujen merkityksen. Vaikka keittiö olisi pieni, on siihen mahdollista saada riittävästi säilytystilaa HTH:n älykkäillä kaappiratkaisuilla.

HTH tarjoaa laajan valikoiman keittiökaappeja. Saatavilla on eri syvyyksiä, leveyksiä ja korkeuksia, joten vain mielikuvitus ja tarpeet asettavat rajat kaappien suunnittelulle. HTH:n keittiönkaapeissa yhdistyvät toimivuus ja muotoilu, ja ne ovat osoitus siitä, että toimiva keittiö voi olla myös tyylipuhdas.

Millainen keittiökaappi sopii tarpeisiisi?

Keittiökaapistoihin on mahduttava muutakin kuin vain astioita. Tilaa on oltava leivänpaahtimelle, vatkaimelle, vedenkeittimelle, termospulloille ja muille tarvikkeille. Lapsiperheiden keittiökaapeissa piilee lisäksi eväsrasioita, juomapulloja ja muita lastentarvikkeita. Eikä pidä unohtaa myöskään kaurahiutaleita, muroja, jauhoja, sokeria ja muita ruokatarpeita.

Me HTH:lla autamme valitsemaan tarpeitanne parhaiten vastaavat kaapit ja hyödyntämään keittiön tilan ihanteellisesti.

Keittiön kaapistot - Tyypit

HTH:n valikoima sisältää kaikki kaappityypit: alakaapit, yläkaapit ja korkeat kaapit ja lisäksi saatavilla on myös keittiön laatikostoja integroitavaksi alakaappien yhteyteen.

Keittiön alakaapit

Keittiön alakaapitHTH:n alakaapistot on suunniteltu käytännöllisiksei ja tilaviksi, mutta samalla myös tyylikkäiksi. Alakaapeista on saatavana useita vakiomittoja, ja niitä voi yhdistellä tarpeiden ja maun mukaan. Materiaalimme ovat parhaita; helposti hoidettavia, kauniita ja kulutusta kestäviä. Alakaappien väreillä voit leikitellä keittiön sisustuksella ja luoda samalla ratkaisuja, jotka sopivat sisustussilmääsi ja täyttävät tarpeesi.

Keittiön laatikostot

Keittiön vetolaatikotHTH:n laaja laatikostovalikoima tarjoaa hyvät mahdollisuudet keittiötarvikkeiden säilytykseen. Kätevä ja hiljainen Soft Push teknologiamme mahdollistaa keittiön vetolaatikostojen pitkän käyttöiän sekä vaivattoman aukaisemisen ja sulkemisen. HTH:n Soft Push keittiön laatikostoja on saatavana useilla väreillä sekä materiaaleilla.

Keittiön yläkaapit

Keittiön yläkaapitHTH:n yläkaapeista on saatavana useita vakioleveyksiä ja -korkeuksia. Yhteistä yläkaapeille on, että ne ovat syvyydeltään usein pienempiä kuin alakaapit.

Yläkaapeista on lisäksi saatavilla useita korkeuksia ja leveyksiä. Ne tarjoavat hyvät mahdollisuuden vaihtelevan ilmeen luomiseen keittiöön.

Useisiin HTH:n yläkaappeihin on mahdollista asentaa tunnelmallinen keittiön työskentelyä helpoittava valaistus.

Korkeat keittiökaapit

Keittiön korkeat kaapitHTH:n korkeat kaapit ovat keittiön tilavimpia säilytyskalusteita, joista on saatavilla useita leveyksiä ja korkeuksia. Syvyys on sama kuin alakaapeissa.

Korkeita kaappeja voidaan käyttää myös kodinkoneiden upottamiseen ja integroimiseen keittiön sisustukseen. Näin keittiö saa yhtenäisen ilmeen. HTH:n upotuskaapit on kehitetty erityisesti HTH:n kodinkonevalikoimaa varten – ne sopivat täydellisesti yhteen.

Korkeat kaapit voidaan varustaa hyllytasoilla tai ulosvedettävällä sisustuksella. Kuvan mukaisesta ulosvedettävästä sisustuksesta kaapin sisällön näkee helposti.

Keittiön kaappien vetimet

Keittiön vetimet. Stockholm

Keittiökaappien vetimien muoto ja väri vaikuttavat myös yllättävän paljon keittiön yleisilmeeseen. Esimerkiksi ylhäällä kuvassa oleva Stockholm White mallimme on vetimien osalta rohkein, sillä sen paksut helposti tartuttavat vetimet nousevat ovista esiin julkeasti rikkoen viehättävästi keittiön muotokielen.

Pyöreät vetimet sitä vastoin huokuvat usein klassista ja romanttista keittiösuunnittelua. HTH:n keittiöistä Shaker White edustaa klassista keittiötä pyöreine vetimineen, mutta malliin on sekoitettu myös ripaus modernisuutta tyylikkäällä valkoisella kaapistolla sekä puisella beigellä keittiön työtasolla.

Maalaisromanttiseen skandinaaviseen makuun sopivat parhaiten sirot ovaalinmuotoiset tai tavanomaiset pienet keittiön vetimet. HTH:n mallistosta tähän parhaiten sopii mallimme Scandinavian Classic.

Moderneissa keittiömalleissa vetimet ovat usein pitkiä ja ohuita. HTH:lta löytyy useita modernia keittiökaappien suunnittelua edustavia malleja kuten esimerkiksi Copenhagen, Hacienda, Facet ja Nova.

Vetimetön keittiö

Vetimetön keittiö

Mikäli pidät moderneista keittiömalleista sekä vähäeleisistä särkymättömistä linjoista, saattaa täysin vetimetön keittiö sopia tyyliisi parhaiten. HTH:n valikoimasta löytyy useita malleja, joissa kappien vetimet on korvattu vedinurilla. Ratkaisu on sekä hillityn kaunis että käytännöllinen, sillä vedinuran ansiosta kaapit on helppo avata sekä sulkea. Mikäli vetimetön keittiö on valintasi, tutustu malleihimme VH-7 Concept, Straight, Seven, Athena sekä Premium.

Tutustu vetimellisiin ja vetimettömiin keittiöihin keittiömalleissamme.

HTH:n keittiökaapistot takuu

Olemme varmoja että keittiökaappimme ovat kulutusta kestäviä. Siksi myönnämme kaapeille, työtasoille sekä vetimille 5 vuoden takuun sekä laatikoiden kyljille ja kiskoille sekä saranoille ja lankaosille 25 vuoden takuun.

Tutustu miten erilaiset keittiön kaapit vaikuttavat keittiön ilmeeseen Keittiögalleriassamme. Olipa haussasi sitten kokonainen keittiöremontti tai pelkkä keittiökaappien runkojen ja ovien uusinta, lisää ideoita ja ammattitaitoista opastusta projektiisi saat lähimmästä HTH:n keittiömyymälästäsi.