VALITSE OIKEA KEITTIÖKAAPPI

Valitsemasi keittiökaappi luo puitteet uudelle keittiöllesi. Katso miten luot parhaan perustuksen.

Focus Veneer | HTH
Sense | HTH

Kaapit ovat keittiön luuranko

Keittiökaapit ovat oleellinen osa keittiösisustusta. Niiden on toimittava! Jos olet kokenut puutteellisen kaappitilan, tiedät miten tärkeää oikean keittiökaapin valinta on.

Kerromme miten kokoat optimaalisen sekoituksen ylä-, ala- ja korkeakaappeja, joista syntyy täydellinen keittiökaappikokoonpano.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Asiantuntijan vinkki

Onko sinulla vaikeuksia yltää ylähyllyille? Valitse MagicMove, joka tuo yläkaapin taimman osan automaattisesti alas niin, että yllät helposti sen sisältöön.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Laatikostot

Voit helpottaa keittiövälineiden löytymistä valitsemalla alakaappeihin laatikot. Ulosvedettävät laatikot antavat paremman yleiskuvan.

Midnight Blue | HTH Lakkavärit

Hyvät nurkat

Onko keittiössäsi nurkat? Aloita suunnittelemalla kulmakaappien kaappityyppi. Nyt tiedät miten paljon tilaa muiden keittiökaappien takana on.

KEITTIÖKAAPPIOPAS

Näin valitset oikean keittiökaapin

Keittiön koko ratkaisee kuinka monelle keittiökaapille sinulla on tilaa. Usein käy niin, että kun hyödynnät tilan järkevästi, saat oikean lookin, paljon säilytystilaa ja toimivan keittiön.

Se, kuinka monta ja millaisia keittiökaappeja tarvitset, riippuu pääasiassa kolmesta seikasta:

■ Kuinka monia keittiövälineitä säilytät keittiössä? 

■ Kuinka paljon pöytätilaa tarvitset? Alakaapit tuovat pöytätilaa - yläkaapit vievät pöytätilaa.

■ Miten hyödynnät tilan optimaalisesti? Valitse keittiömuoto, joka minimoi hukkatilan ja sisusta työkolmion mukaisesti.

Saat eniten irti keittiökaapeista, kun keittiökaappisi varmistavat toimivan ja huoneeseen sopivan keittiösisustuksen.

Harmony Dark | HTH

Korkea apteekkarinkaappi hyödyntää tilan ja tarjoaa selkeän näkymän sisältöön.

Mikä keittiökaappi on paras?

 
Keittiön koko ratkaisee kuinka monelle keittiökaapille sinulla on tilaa ja miten ne kannattaa yhdistää tilan hyödyntämiseksi.
Saatavana on useita eri keittiökaappityyppejä eri levyisinä ja syvyisinä. Kaikilla on omat etunsa.

Hanki yleiskuva eri keittiökaapeista ja katso tarvitsetko alakaappia, yläkaappia, matalaa yläkaappia, korkeakaappia vai niiden yhdistelmää.

Next Hvid Højglans | HTH
Ei keittiötä ilman alakaappeja
×

Alakaapit ovat keittiön perustus

Next Hvid | HTH

uusia keittiöitä.

 

Alakaapeissa säilytetään tyypillisesti suuria keittiövälineitä, kuten kattiloita, pannuja ja kulhoja, koska alakaapit ovat syvempiä kuin muut keittiökaapit. Laatikostot ovat hyvä valinta alakaapeiksi, kun haluat hyvän yleiskuvan kaapin sisällöstä.

 

Jos sinulla on tilaa saarekkeelle, alakaapit toimivat sen perustuksena. Alakaappeja on saatavana kahdella syvyydellä, mikä mahdollistaa esim. ruokailupaikoilla varustetun saarekkeen suunnittelun.

  

KEITTIÖN RAKENNUSPALIKAT

Alakaappi lepää sokkelin tai sokkelijalkojen varassa, joita on saatavana eri korkuisia. Mitä korkeammalle haluat pöytätason nostaa ihanteelliseen työskentelykorkeuteen nähden, sitä enemmän sokkelia saat. Onneksi voit hyödyntää tilan sokkelilaatikoilla, jotka hyödyntävät alakaappien alla olevan tilan.

 

Katso lisää esimerkkejä harkituista laatikkoratkaisuista.

Mono | HTH
Yläkaapit muuttavat seinät säilytystilaksi
×

Käytä seiniä säilytystilana

MagicMoveID | HTH

Yläkaapit eivät ole yhtä syviä kuin ala- ja korkeakaapit. Yläkaapit hyödyntävät ihanteellisesti huonekorkeuden. Erityisesti pienissä keittiöissä yläkaappi muuttaa seinätilan arvokkaaksi säilytystilaksi.

 

Voit valita joko ovelliset tai ovettomat yläkaapit. Ovet suojaavat keittiövälineiltä pölyltä ja lialta, kun taas avoimet yläkaapit tarjoavat esteettömän näkymän.

 

Yläkaapit asennetaan noin 50 cm korkeudelle pöytätasosta, jotta sinä saat optimaaliset työskentelyolosuhteet.

 

UUSI TAPA AJATELLA YLÄKAAPPEJA

 

Olemme kehittäneet useita innovatiivisia ratkaisuja, jotka haastavat tavan, jolla normaalisti ajattelemme yläkaappeja.

 

Yksi hyvä esimerkki on MagicMoveID. Napin painalluksella MagicMoveID tuo yläkaapin taimman osan automaattisesti alas. Näin pääset helposti käsiksi yläkaapin sisältöön.

Mono | HTH
Matalat yläkaapit:
vaihtoehto yläkaapille
×

Käytä matalaa yläkaappia vaihtoehtona

Mono | HTH

Matala yläkaappi on vaihtoehto yläkaapille. Matala yläkaappi on hieman matalampi kuin normaali yläkaappi ja tuo siten ilmavuutta keittiösisustukseen.

 

Matala yläkaappi on myös hyvin joustava. Niistä on saatavana useita korkeuksia ja valittavana on sekä ovellinen että oveton malli. Jos valitset ovellisen matalan yläkaapin, ovet on ripustettu kaapin yläreunaan.

 

MONIA MAHDOLLISUUKSIA

 

Kun haluat laittaa suosikkiesineesi näkyville keittiössä, FrameFlexID on joustava säilytysratkaisu, josta voit koota ja suunnitella sellaisen kuin haluat.

 

Voit käyttää avohyllyjä yläkaappien tilalla. Hyllyt luovat kevyen ja ilmavan vaikutelman ja saat kaikki usein käyttämäsi esineet käden ulottuville.

Focus Midnightblue | HTH
Korkeakaappi hyödyntää huonekorkeuden
×

Korkeakaappi tarjoaa useita etuja

Focus Midnightblue | HTH

Korkeakaappi on tilavin keittiökaappi, joka voi hyödyntää huonetilan kattoon saakka. Korkeakaappeja on saatavana eri levyisinä ja syvyisinä.

 

Korkeakaappi voidaan sisustaa niin, että se täyttää kaikki toiveesi. Täytä korkeakaappi esim. säädettävillä hyllyillä tai ulosvedettävillä lankakoreilla ja tasoilla, jotka tarjoavat nopean yleiskuvan korkeakaapin sisällöstä.

 

Voit myös hyödyntää korkeakaapin säilytystilan optimaalisesti apteekkimekanismilla. Silloin sisältö tulee luoksesi, kun avaat kaapin, joten saat täydellisen yleiskuvan.

Harmony Dark | HTH
Asennuskaapit luovat yhtenäisen vaikutelman
×

Asennuskaapit luovat yhtenäisen vaikutelman

Harmony Dark | HTH

Asennuskaapit piilottavat kodinkoneiden etulevyt ja korvaavat ne muuhun keittiöön sointuvalla ovella. Asennuskaapit ovat tyypillisesti alakaappeja, jotka piilottavat astianpesukoneen tai korkeakaappeja jääkaapille ja pakastimelle.

Asennuskaapit varmistavat keittiösi puhtaat linjat piilottamalla kodinkoneet yhtenäisten etulevyjen taakse. Huomaa, että tämä toimii vain, kun kodinkoneet ovat integroitavia.

Lisätietoa asennuskaapeista ja integroitavista kodinkoneista saat paikallisesta HTH-myymälästä.

Kategori | Køb online | HTH
Kulmakaappi minimoi hukkatilan
×

Hyödynnä kaikki nurkat

Kategori | Køb online | HTH

Keittiön nurkat voivat olla haaste, kun haluat välttää tarpeetonta hukkatilaa. Onneksi on olemassa monta tapaa hyödyntää nurkat optimaalisesti älykkäillä kulmakaapeilla.

 

Klassinen malli on hyllyllinen kulmakaappi, mutta voi olla vaikea säilyttää yleiskuvaa kaapin sisällöstä.

 

Vaihtoehtoisesti kaappeihin on saatavana erilaisia karuselleja, joiden ansiosta pääset paremmin käsiksi kaapin sisältöön. Luksusmallimme on kulmakaappi LeMans-mekanismilla, jossa hyllyt liukuvat ulos ja koko kulmakaapin sisältö on käytettävissä.

Löydä uudet keittiökaappisi

 
Käy lähimmässä HTH-myymälässä ja koe eri keittiökaappityypit.
Voit kysyä neuvoa ja apua ahkerilta keittiöasiantuntijoiltamme, jotka auttavat sinua valitsemaan optimaalisen keittiökaappikokoonpanon.

Vältä odotusaika ja varaa suunnitteluaika, joka ei sido sinua mihinkään.