VALKOINEN KORKEAKIILTO KEITTIÖ

Hvid Højglans | HTH

Elegantti ja yksinkertainen muotoilu 
/ MELAMINE WHITE HIGH GLOSS

Grå Kvadrat

 

Korkeakiilto keittiö laatutietoiselle keittiönystävälle 

 
Valitsemalla keittiömallin Melamine White High Gloss, saat valkoisen korkeakiiltokeittiön, jolle on ominaista tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu.

Melamine White High Gloss on päällystetty kestävällä kiiltäväpintaisella kalvolla ja ovissa on pehmeät pyöristetyt reunat. Muotoilun ansiosta voit saada juuri sellaisen keittiöilmeen, josta sinä haaveilet.

Kaikki pöytätasot sopivat yhteen Melamine White High Gloss-mallin kanssa, joka antaa sinulla mahdollisuuden valita vapaasti laajasta valikoimastamme. Jos haluat korostaa tyylikästä ulkoasua, voit valita ovien ja laatikon vetimien sijasta Soft-Close toiminnon, jolloin pinnat pysyvät täysin yhtenäisinä.

White Hight gloss | HTH

/ LÖYDÄ INSPIRAATIOTA UUTEEN KEITTIÖÖSI

Löydä lisää inspiroivia keittiökuvia keittiögalleriastamme.

Hvid højglans | HTH GO

Tuotetiedot

Melamine White High Gloss on valmistettu 1,6 cm:n paksuisesta kestävästä keittiöovesta, joka on päällystetty korkeakiiltoisella kalvolla. Mallin reunat ovat pehmeitä ja pyöristettyjä viimeistellen näin klassisen keittiömuotoilun.

Korkeakiiltokalvon edut:

- Luja ja kulutuksen kestävä
- Helppo puhdistaa lämpimällä vedellä
- Valoa heijastava pinta saa huoneen näyttämään suuremmalta
- Ei vaadi ylläpitoa

Hvid Højglans | HTH GO
White Hight gloss | HTH

Tutustu uuteen korkeakiilto keittiöösi

Melamine White High Gloss on keittiö, joka sopii hyvin tyylipuhtaaseen sisustussuuntaukseen. Käy paikallisessa HTH-myymälässä ja koe klassinen korkeakiiltokeittiö suuressa esittelyssämme.

Ammattitaitoiset keittiökonsulttimme ovat aina valmiita antamaan henkilökohtaista palvelua. Varaa aika tapaamiseen ja suunnittele unelmiesi keittiö.