KAUNIS JA LINJAKAS KEITTIÖ

Harmony Dark | HTH

Näyttävä tummansävyinen keittiö, joka huokuu ylellisyyttä
/ HARMONY DARK

Grå Kvadrat

Tumma ja selkeä keittiö

Harmony Dark on kaunis ja tyylikäs keittiö värjätystä poppeliviilusta. Selkeä keittiö vaakasuorine syykuvioineen säteilee pelkistettyä ja hillittyä luksusta. Ovet on reunustettu massiivipuulistoilla, jotka täydentävät ylellisen lookin.

  

Monien mahdollisuuksien keittiö

Harmony Dark sointuu yhteen sekä vaaleiden että tummien tarvikkeiden kanssa. Mustat työtasot, vetimet ja sokkelit korostavat upeasti ylellistä lookia. Yhdistämällä Harmony Darkin valkoisiin elementteihin annat keittiölle paljon vastakohtia ja persoonallisuutta.

Jos haluat yksinkertaisen vetimettömän keittiön, Harmony Darkia voidaan käyttää HTH:n ainutlaatuisessa VH-7-konseptissa, jolla saat tyylipuhtaan keittiön sileine vetimettömine ovineen.

Harmony Dark | HTH

Harmony Dark mustin VH-7-vedinurin
ja valkoisin CoreStone-työtasoin.

/ HAE INSPIRAATIO UUTEEN KEITTIÖÖSI

Katso lisää inspiroivia keittiökuvia keittiögalleriastamme.

Harmony Dark | HTH

Faktaa

Harmony Dark on 19 mm paksuinen ovi, joka on päällystetty vaakasuuntaisella viilulla. Etusarjat on reunustettu massiivipuulistoilla, jotka ovat samaa puuta kuin viilu.

Ovien puureunukset ja viilupinnat on käsitelty kestävällä lakalla, jonka ansiosta ovi kestää naarmuuntumista ja on helppo pitää puhtaana.

Harmony Dark -mallien hinnat ja mitat löydät hinnastosta.

Harmony Dark | HTH

Harmony Dark nahkavetimin

Viiluovet

HTH:n viiluovet on tarkoitettu sinulle, joka haluat selkeän keittiön, joka luo luonnollisen vaikutelman.

Viilu on ainutlaatuinen luonnonmateriaali, jonka kauniit vaihtelut ja syykuvioinnit antavat ovelle kiehtovan lookin. Valitsemalla viiluovet saat vahvat ja kestävät ovet, jotka ovat samalla helppohoitoisia ja helppoja pitää puhtaana.

Harmony Dark | HTH

Puukeittiön edut

Puukeittiöt ovat ennennäkemättömän suosittuja. Puulla on ainutlaatuinen kyky tuoda huoneeseen kodikkuutta ja lämpöä. Tämä on luultavasti yksi puukeittiöiden kasvavan suosion salaisuuksista.