AIDON PUUN NÄKÖINEN TUMMA KEITTIÖ

Havana | HTH

Uusi tumma muotoilu keittiönystäville
/ HAVANA

Grå Kvadrat

 

Puun näköinen tumma puukeittiö

Tumma kaunis puukeittiö on ylimpänä toivelistalla monilla keittiönystävillä. Sen vuoksi me HTH:lla olemme suunnitelleet Havana-keittiömallin. Havana on tumman aidon puun näköinen keittiöovi, joka pintarakenteensa ja puusyiden ansiosta ansiosta sekä näyttää että tuntuu puulta.

Havana-malli on käytännöllinen ja yksinkertainen ylläpitää – ja pinta pysyy muuttumattomana toisin kuin tummapuisten keittiönpinnat yleensä. Malli on lisäksi kohtuuhintainen ja näin saat täydellisen muotoilun keittiöovillesi.

Tumma keittiömuotoilu monine mahdollisuuksineen
Jos haluat puun näköisen tumman keittiön ja haluat samalla luoda kauniin kontrastin, voit yhdistää tumman Havanan esimerkiki HTH:n Mono-mallin kanssa. Valitsemalla tummat alakaapit ja vaaleat yläkaapit, saat keittiöösi kevyen ilmeen ja kiehtovia kontrasteja.

Tule käymään HTH-myymälässämme ja saa ideoita muihin yhdistelmämahdollisuuksiin.

Havana | HTH

Katso lisää inspiroivia keittiökuvia keittiögalleriastamme.

Havana | HTH GO

Tuotetiedot

Havana on 19 mm:n paksuinen ovi, joka on lakattu kulutusta kestävällä melamiinipinnoitteella tehden näin ovesta vahvan ja helposti puhdistettavan. Reunat on päällystetty vahvalla keinomateriaalisella listalla, joka täydentää tummaa puun näköistä muotoilua.

Löydä Havana-mallin hinnat ja mitat hinnastosta.

 

Dekorovet

Havana on melamiinipintainen vankka ja helposti puhdistettavissa oleva dekorovi. Melamiini valmistetaan puristamalla yhteen paperia ja liimaa. Se kiinnitetään lastulevyn pintaan ja reunustetaan kestävällä synteettisestä materiaalista valmistetulla vahvalla listalla. Tuloksena on vankka jokapäiväistä kulutusta kestävä ovi.

Lue lisää erilaisista keittiökaapin ovista.

Koe Havana lähietäisyydeltä

Paikallisessa HTH-myymälässä voit nähdä ja tuntea Havana-mallin ja sen rakenteen lähietäisyydeltä ja saada lisäinspiraatiota kauniista keittiönäyttelyistämme.

Kokeneet keittiökonsulenttimme ovat valmiita antamaan sinulle neuvoja keittiön sisustukseen liittyen.

HTH Aabenraa


/ MODERNI ELÄMÄ VAATII VALINTAMAHDOLLISUUKSIA

Toteuttaessasi haaveetta uudesta keittiöstä, me HTH:lla haluamme tarjota sinulle monia eri valintavaihtoehtoja, jotta sinä saat juuri sinun unelmakeittiön.
Siksi meillä on yli 20 erilaista keittiömallia, joista monet on saatavilla eri viilu-ja laminaattivaihtoehtoina ja eri väreissä.

Focus Laminat | HTH

Focus Laminate

Oslo | HTH

Oslo

Oslo

Stockholm | HTH

Stockholm

Grå Silke | HTH GO

Melamine Grey Silk