KAUNIS VALKOINEN KEITTIÖ

Mono | HTH

Kaunis keittiö tyylikkäästi pyöristetyin reunoin
/ MONO

Grå Kvadrat

 

Yksinkertainen ja kaunis keittiö

Mono-keittiömalli on ajattoman kaunis keittiökaappi, joka ei tingi laadusta kilpailukykyisestä hinnastaan huolimatta.

Kauniissa keittiössä on valkoiset, lakatut kaapit, jotka sopivat laajaan valikoimaamme vetimiä ja työtasoja, jotta sinä voit luoda unelmiesi ilmeen keittiöösi. Siksi ei ole ihme, että kaunis keittiö on yksi suosituimmista malleistamme.

Kaikissa Mono-mallin reunoissa on kauniina yksityiskohtana kevyt pyöristys, eikä siinä näin ollen ole lainkaan teräviä reunoja.

 

Haluatko, että keittiösi on vetimetön?

Mono-keittiökaappien ansiosta keittiöön voi luoda monta erilasta yleisilmettä. Mono-mallia voi esimerkiksi hyödyntää suositussa vetimettömässä VH-7-konseptissa, jossa kauniit ja käytännölliset vedinurat on asennettu keittiökaappien taakse.

Mono | HTH

/ LÖYDÄ INSPIRAATIOTA UUTEEN KOTIISI

Katso lisää inspiroivia keittiökuvia keittiögalleriastamme.

Mono | HTH

Tuotetiedot

Mono on 16 mm:n paksuinen keittiöovi, joka on lakattu kulutusta kestävällä lakalla. Keittiöovissa on kevyesti hiotut reunat, jotka antavat niille nätin ja pehmeän ilmeen.

Katso Mono-mallin hinnat ja mitat hinnastosta.

 

Lakatut ovet

HTH:n lakatut ovet ovat sinulle, joka haaveleit helposti puhdistettavissa olevasta ja pientä ylläpitoa vaativasta keittiöstä.

Lakatuista ovista pääsee ilmaan niin vähän höyryjä, että ne on sertifioitu tanskalaisen sisäilmastomerkinnän vaatimusten mukaisesti – lisäetu, joka tekee lakatuista keittiönovista hyvän valinnan.

Lue lisää erilaisista keittiöovista.

Näe ja koe Mono-keittiömalli

Jos haluat nähdä Mono-mallin, tule käymään HTH-myymälässämme ja näe kaunis keittiö todellisuudessa.

Tapaa kokeneet keittiökonsulenttimme, jotka voivat opastaa sinua löytämään toiveittesi ja tarpeittesi mukaisen keittiön.

Gratis rådgivning hos HTH


/ MODERNI ELÄMÄ VAATII VAIHTOEHTOJA

Meillä HTH:lla on yli 20 erilaista keittiödesignia. Useat niistä on lisäksi saatavilla monina eri viilu-ja laminaattivaihtoehtoina sekä eri väreissä. Sen ansiosta sinulla on monia vaihtoehtoja joista valita hankkiessasi uutta keittiötä.

Focus Hvid | HTH

Focus

Glat Hvid | HTH

Melamine Plain White

Next Hvid | HTH

Next