VH-7 Concept

VH-7 on vetimetön keittiökonsepti, jonka erityisominaisuutena ovat kauniit ja toimivat vedinurat.
Neljää erilaista vedinuramallia voidaan käyttää useisiin etulevyihin, joten voit vapaasti luoda oman persoonallisen vetimettömän keittiösi.

Tumma keittiö Vh7 Concept - Keittiökalusteet - HTH-keittio.fi

Malli Focus Black Oak mustilla VH7-vedinurilla

VH-7 Concept

Malli Focus White High Gloss valkoisilla VH-7-vedinurilla

Puhtaiden linjojen ylistys

VH-7-kaappien kauniit ja toimivat vedinurat luovat keittiöön kapeita ja pelkistettyjä pysty- ja vaakalinjoja antaen siten vetimettömälle VH-7-keittiölle aivan erityisen ilmeen. Ainutlaatuisten vedinurien ansiosta vetimiä ei tarvitse jyrsiä oviin, mikä on tavallinen ratkaisu muissa vetimettömissä keittiöissä.

VH-7-konsepti antaa keittiölle minimalistisen ilmeen ja tyylikkäät suorat linjat, mutta tarjoaa samalla hyvän otteen ovesta.

Täysin uudenlainen vetimetön keittiö

Kun valitset Focus-mallin ja lisäät oviisi VH-7-vedinurat, voit lisätä keittiöösi vielä yhden tyylikkään yksityiskohdan. Olemme nimittäin leikitelleet vetimettömillä vaakasuorilla linjoilla ja lisänneet kokonaisuuteen piirteen, joka luo sille epäsymmetrisen ilmeen. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan muihin kiehtoviin VH-7-yksityiskohtiin.

HTH model VH-7 Concept

Malli Focus Clay teräsjäljitelmää olevilla VH-7-vedinurilla


Mallit


Voit valita VH-7-keittiösi etulevyt useista väri- ja materiaalivaihtoehdoista.
Neljän erilaisen vedinuran ansiosta käytettävissäsi on loputon määrä mahdollisuuksia luoda keittiöösi juuri sellainen ilme kuin haluat.

Mallit


Voit valita VH-7-keittiösi etulevyt useista väri- ja materiaalivaihtoehdoista. 


Vetimetön VH-7-kylpyhuone


Sisusta kylpyhuoneesi VH-7-vedinurien avulla yhteneväiseksi osaksi muuta asuntoasi.

Focus | HTH

Malli Focus teräsjäljitelmää olevilla VH-7-vedinurilla

Focus Laminat | HTH

Malli Focus Nature Oak Laminaatti ja Focus White mustilla VH-7-vedinurilla

VH-7-konseptia voidaan käyttää kodin kaikissa tiloissa, joten voit luoda kotisi sisustukseen tyylikkään yhtenäisen ilmeen.

Kauniita pysty- ja vaakasuoria vedinuria voidaan käyttää yhdessä seuraavien etulevyjen kanssa: Mono, Focus, FocusVeneer, Focus Laminate, Harmony Dark, Oslo ja Plain White.


Tarvitsetko apua unelmiesi keittiön suunnittelussa?

Voit sopia ajan maksuttomaan tapaamiseen keittiöesittelijämme kanssa, ja saat apua ja neuvoja juuri sinulle sopivan keittiön suunnitteluun. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Kuule lisää VH-7-konseptista ja vetimettömästä keittiöstä. Voimme yhdessä suunnitella sinulle keittiön, joka vastaa tarpeitasi ja sopii budjettiisi.

Varaa tapaaminen | HTH