Pieni keittiö - Keittiökalusteet - HTH-keittio.fi

Millaista keittiötä sinä tarvitset

Voit hyödyntää keittiötilan optimaalisesti käyttämällä toimivaa pohjaratkaisua ja harkitsemalla keittiön sisustuksen huolellisesti. Paras ratkaisu ottaa huomioon sen, mikä on toiminnallisesti järkevää ja käytännössä mahdollista toteuttaa sekä sen, haluatko ruoanlaiton lisäksi myös rentoutua keittiössä. Sinun pitää kuitenkin ensin miettiä tarkkaan keittiölle asettamasi vaatimukset.

Rakenna keittiö omien tarpeiden pohjalta

Täydellistä keittiötä ei voida myydä valmiina konseptina. Toteutus riippuu täysin siitä, miten haluat keittiötäsi käyttää ja mille asioille tarvitset siellä tilaa. Tarvitset kenties työtasoa ruoka-aineiden pilkkomiseen ja valmistelemiseen tai tilaa yhdistetylle ruoka- ja toimistopöydälle. Priorisoimalla omia toiveitasi ja tarpeitasi voit varmistaa, että kokonaisuus on sekä toimiva että tyylikäs.

Mieti paikka kaikelle

Tarvitset tilaa lautasille, keittiövälineille, laseille, isoille ja pienille keittiökoneille, pannuille, padoille, espressokoneelle jne. Useimmilla perheillä on runsaasti tavaroita, joita halutaan säilyttää keittiössä. Toisia käytetään päivittäin, toisia harvemmin. Joitakin voitaisiin ehkä säilyttää myös muualla kuin keittiössä, kun taas joillekin on löydyttävä uudesta keittiöstä entistä parempi tila. Laadi luettelo omistamistasi tavaroista ja mieti, miten haluaisit niitä säilyttää.

Laita asiat tärkeysjärjestykseen

Saat helpommin käsityksen keittiöllesi asettamistasi vaatimuksista, kun laadit ensin luettelon siitä, mistä nykyisessä keittiössäsi pidät ja mitä uusia ominaisuuksia haluat uuden keittiön sisältävän. Kun luettelo on valmis, pistä asiat tärkeysjärjestykseen. Valitse 3–4 asiaa, joista et missään nimessä halua tinkiä, ja 3–4 asiaa, joista olet valmis tarvittaessa luopumaan. Siten pystyt helpommin löytämään toimivan ratkaisun.

Käytä muistilistaa

Helpotimme yleiskuvan luomista laatimalla käyttöösi muistilistan, joka voi inspiroida sinua unelmakeittiösi suunnittelussa.

  • Mistä pidät erityisesti nykyisessä keittiössäsi?
  • Mitä asioita haluat muuttaa?
  • Haluatko asentaa nykyisiä kodinkoneita uuteen keittiöösi?
  • Mitä keittiökoneita haluat pitää aina esillä?
  • Kuinka monen henkilön on voitava työskennellä keittiössä yhtä aikaa?
  • Haluatko keittiöön ruokapöydän, ja kuinka monelle ruokailijalle?
  • Haluatko keittiöön joitakin erikoisratkaisuja? Onko jotain, mitä et missään nimessä halua?
  • Mitä haluat tehdä itse ja mitä haluat HTH:n tekevän?

Haluatko juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivan keittiön? Varaa aika HTH:n sisustussuunnittelijalta ja tule keskustelemaan eri mahdollisuuksista.