Musiikista uusi suloinen mauste keittiöön

Jos kuuntelet mielelläsi musiikkia laittaessasi ruokaa tai seurustellessasi keittiössä, HTH:lla on sinulle ilouutinen: Sound ID -moduuli. HTH:n Sound ID on kapealinjainen ja tyylikäs ääniyksikkö, joka on suunniteltu erityisesti hyvään äänentoistoon keittiössä. Sound ID -moduuli on kehitetty juuri HTH-keittiöitä varten. Moduulin ja oman älypuhelimesi tai tablettisi avulla voit nauttia korkealaatuiseta musiikista myös keittiössäsi. Sound ID voidaan asentaa joko nykyiseen tai uuteen HTH-keittiöön.

Tietoa HTH:n Sound ID -moduulista

Sound ID -moduulin etupaneeli on kiinnitetty magneeteilla, joten se on helppo irrottaa ja laittaa takaisin kun haluat puhdistaa laitteen

  • Etupaneelia on saatavana kahta väriä: hopea ja valkoinen
  • Sound ID voidaan sovittaa kahteen eri kaappikorkeuteen: 57,6 cm ja 70,4 cm
  • Kaiutinten vahvistin on High PSRR closed loop class D. Diskantin teho on 15 W ja kahden bassoyksikön 15 W (RMA ja 0,05 % THD)
  • Sound ID -moduulissa käytetään Opalumin patentoimaa Actisonic®-teknologiaa
SoundID movie
HTH Sound ID

Uusi, helppokäyttöinen Bluetooth-tekniikka

HTH:n Sound ID -moduulissa käytetään uusinta Bluetooth-tekniikkaa optimaalisen äänentoiston varmistamiseksi. Bluetooth on yleisin äänen ja musiikin suoratoistoon käytettävistä tekniikoista, ja suurin osa musiikin kuunteluun käytettävistä digitaalilaitteista tukee sitä. Kuka tahansa voi sen vuoksi kuunnella älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sisältämää musiikkia HTH:n Sound ID -moduulin avulla. Näillä laitteilla on helppo ohjata musiikkia, mutta äänenvoimakkuuden ja Bluetooth-tilan säätö on mahdollista myös Sound ID:n etupuolella olevalla painikkeella. Jos et aikaisemmin ole kuunnellut musiikkia suoratoistolla, se voi kuulostaa monimutkaiselta. Se sujuu kuitenkin yhtä helposti kuin perinteisten musiikkilaitteiden käyttö.

Skandinaavinen teknologia varmistaa täydellisen äänen

Sound ID -moduulissa on kaksi 3 tuuman bassokaiutinta ja yksi 1 tuuman diskanttikaiutin. Sekä basso- että diskanttiyksiköiden teho on 15 W, jolloin Sound ID:n kokonaisteho on 30 W – riittää mainosti myös juhlien äänenlähteeksi. Kaiuttimien tekninen design varmistaa äänen erinomaisen kuuluvuuden tasaisesti koko huoneessa.

Toisin kuin muita kaiuttimia käytettäessä, ääni kuuluu yhtä hyvin eri puolilla keittiötä. Mainio ominaisuus, koska keittiössä tulee ruoanlaiton lomassa yleensä liikuttua paikasta toiseen.

Sound ID - reddot award 2015
Sound ID

Meidän keittiömme – suloinen sinfonia

Rakastamme upeita sisustusyksityiskohtia. Olimme kaikki samaa mieltä siitä, että uuden keittiömme tuli säteillä tyyliä ja laatua. Tuloksena on mielestämme kauniin tasapainoinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät hillitty muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja upeat materiaalit. Ihastuimme varsinkin HTH:n mallistosta löytämäämme Sound ID -moduuliin. Moduulin ja tabletin tai älypuhelimen avulla voimme kuunnella musiikkia keittiössä, kun vietämme siellä aikaa ruokaa laittaen tai muuten vain seurustellen.