Worktop ID Red dot

Voittoisaa muotoilua

WorkTopID oli yksi Red Dot Award -kilpailun Product Design -luokan voittajista 2015. 

Red Dot Award Product Design on maailman suurin, arvostetuin ja kansainvälisin tuotekilpailu, johon osallistui vuonna 2015 peräti 4 928 innovatiivista yritystä ja 1 994 osanottajaa 56 eri maasta.

Kansainvälinen tuomaristo palkitsee yksinomaan sellaiset tuotteet, joiden hyvä muotoilu ja innovatiivisuus erottavat ne muista tuotteista.

Lisää pöytätilaa tarvittaessa

Monissa keittiöissä tarvitaan välillä lisää pöytätilaa. Erityisesti pienissä keittiöissä keittiötavaroiden ja ruokatarvikkeiden säilytystila pyritään usein maksimoimaan, jolloin pöytätilaa jää vähemmän.

Tämä pulma voidaan ratkaista HTH:n uudella WorktopID-moduulilla, pyörien päälle asennetulla säilytystilan ja pöytätason yhdistelmällä. Kun pöytätilaa tarvitaan lisää, moduuli voidaan vetää kätevästi ulos. Tilavaa moduulia voidaan käyttää myös ruokailu- ja työskentelypaikkana.

WorktopID on erinomainen ratkaisu myös silloin kun pienessä keittiössä laitetaan ruokaa enimmäkseen vain yhdelle hengelle ja asunnon tiloja halutaan mieluummin käyttää muihin tarkoituksiin.

HTH

Käytännöllinen säilytystila

WorktopID-moduulissa on kaksi laatikkoa keittiötarvikkeille. Moduulin pohjalla on korkeampi säilytystila isommille esineille, kuten keittiökoneille tai kannuille, ja kaapin sisältö on aina kätevästi ulottuvilla.

Osa keittiön kokonaisuutta

Kun WorktopID ei ole käytössä, sen sisältö on poissa näkyvistä. Tyylikäs moduuli on integroitu täydellisesti keittiön muuhun sisustukseen.

HTH
HTH

Arvostan toimivaa muotoilua

Työni valokuvaajana on minulle intohimo, joka vie lähes kaiken aikani. Vietän varmaankin enemmän aikaa työssäni kuin kotonani. Keittiötä sisustaessani halusin ennen kaikkea säilyttää keittiön avoimen ja puhdaslinjaisen ilmeen. Monet uskovat minun pitävän minimalistisesta muotoilusta, koska olen puoliksi japanilainen. Tärkeintä minulle on kuitenkin, että keittiö on kompakti, tyylikäs ja toimiva, koska laitan usein ruokaa vain itselleni. Olen erityisen ihastunut HTH:n WorktopID-moduuliin, jonka voin vetää kätevästi ulos, kun tarvitsen enemmän pöytätilaa. Siten vieraatkin mahtuvat syömään.

Ilmainen neuvonta

HTH:lla me autamme sinua toteuttamaan keittiöunelmasi. Voit varata keittiösuunnittelijoiltamme ilmaisen neuvonnan ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Anna keittiösuunnittelijamme auttaa sinua löytämään juuri itsellesi parhaiten sopiva keittiöratkaisu.

Varaa ilmainen neuvonta tästä.

WorktopID movie