Vastuullisuus

Vastuullisuus

Yhtenä Pohjois-Euroopan suurimmista keittiötoimittajista HTH:lla on ainutlaatuinen tilaisuus antaa merkittävä panos vihreään siirtymään. Se on suuri motivaatio, ja siksi meillä HTH:llä on vahva tahto työskennellä tarvittavien muutosten aikaansaamiseksi, jotta voimme edistää kestävämpää tulevaisuutta.

Toiminta-alueemme

HTH työskentelee vastuullisuuden parissa viidellä alueella, joista kukin sisältää useita YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteita.

Bæredygtighed

Kestävät ilmastotoimet

Bæredygtighed

Ympäristöystävälliset ja kierrätettävät materiaalit

Bæredygtighed

Vastuullinen yrityskulttuuri

Bæredygtighed

Tuemme vastuullista elämäntapaa

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Vastuullinen hankinta

Bæredygtighed

FSC ja sisäilmastomerkintä

Vähennystavoitteet Pariisin sopimuksen tavoitteiden mukaisesti

Mikään yritys ei voi tulla vastuulliseksi yhdessä yössä. Voimme kuitenkin asettaa selkeät ja kunnianhimoiset tavoitteet ja varmistaa, etteivät ne synny tyhjästä. HTH on tehnyt tämän liittymällä omistajiensa kanssa Science Based Targets -aloitteeseen. Kyseessä on YK:n perustama järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat vapaaehtoisesti sitoutua osoittamaan, että niiden kasvihuonekaasujen vähentämiseen tähtäävä toiminta on sopusoinnussa Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteen kanssa, jonka mukaan lämpötilan nousu ei saa ylittää 1,5 astetta.

Emme työskentele yksin kestävän tulevaisuuden puolesta...

vaan yhteistyössä omistajamme Nobian kanssa, joka on yksi Euroopan suurimmista keittiöalan konserneista ja jolla on arvokasta asiantuntemusta ja resursseja vihreän siirtymän nopeuttamiseksi.

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta