Tuemme vastuullista elämäntapaa

Tuemme vastuullista elämäntapaa

HTH toimittaa keittiöitä, jotka kestävät vuosia. Tämä edellyttää, että olemme jatkuvasti kehityksen kärjessä ja varmistamme, että tuotteemme vastaavat tämän päivän ja huomisen tarpeita. Vastuullisuus on siksi keskeinen teema malliemme ja tuotteidemme kehittämisessä.


Vastuullinen tuotekehitys

Kun kehitämme uusia tuotteita, käytämme vastuullisuustuloskorttia arvioidaksemme materiaaleja, muotoilua ja sitä, miten tuote vastaa vastuullisuustavoitteitamme. Näin löydämme ratkaisuja, joilla vähennetään tuotteiden ilmasto- ja ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajan.


HTH-keittiöitä käytetään joutsenmerkillä merkityissä taloissa

Kaikki HTH-kaapit ja -etusarjat on valmistettu materiaaleista, jotka täyttävät joutsenmerkittyjen talojen käyttökriteerit. Lisäksi useilla tuotteillamme on pohjoismainen ympäristömerkki, ja lisää tulee koko ajan. Sekä etusarjat että työtasot. Tuotteemme voivat myös vaikuttaa myönteisesti vastuullisiin rakennuksiin, joista tulee DGNB-sertifioituja.

Tarjoamme energiatehokkaimmat kodinkoneet

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman energiatehokkaita laitteita, jotta asiakkaamme voivat vähentää energiankulutustaan ja ilmastojalanjälkeään. Kodinkoneet ovat yksi kodin energiaintensiivisimmistä tuoteryhmistä. Arvoketjumme hiilidioksidipäästöjen arvioinnissa kodinkoneiden käyttö oli myös yksi niistä arvoketjun vaiheista, joilla oli suurin hiilijalanjälki.


Ergonomiset ja turvalliset tuotteet

Tuotekehityksessämme otetaan aina huomioon turvallisuus ja ergonomia. Ennen kuin uusi tuote siirtyy tuotantovaiheeseen, sille tehdään joukko testejä - sekä sisäisesti että EU:n standardien mukaisesti toimivissa akkreditoiduissa testauslaitoksissa.

Toiminta-alueemme

HTH työskentelee vastuullisuuden parissa viidellä alueella, joista kukin sisältää useita YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteita.

Skov

Vastuullisuus

Bæredygtighed

Kestävät ilmastotoimet

Bæredygtighed

Ympäristöystävälliset ja kierrätettävät materiaalit

Bæredygtighed

Vastuullinen yrityskulttuuri

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Vastuullinen hankinta

Bæredygtighed

FSC ja sisäilmastomerkintä

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta