Ympäristöystävälliset ja kierrätysmateriaalit

Ympäristöystävälliset ja kierrätysmateriaalit

Valitsemme materiaalit tiukkojen ympäristövaatimusten mukaisesti ja työskentelemme kiertotalousratkaisujen ja luonnonvarojen säästämisen parissa. Lisäksi tarkastelemme jatkuvasti, miten voimme optimoida materiaalien käyttöämme, jotta voimme hyödyntää resurssejamme mahdollisimman tehokkaasti sekä ympäristön että ilmaston hyväksi.


Kestävä keittiö, joka voidaan helposti uudistaa

HTH:llä olemme aina keskittyneet pitkäikäisten keittiöiden luomiseen, ja pitkäikäisyys on yksi niistä tekijöistä, joilla on suuri vaikutus ilmastovaikutuksiin. Samalla on luonnollista, että makutottumukset muuttuvat ajan mittaan, ja siksi olemme tehneet keittiömme uudistamisen helpoksi. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi vaihtamalla muutama ovi tai työtaso.


Kierrätys on meille luonnollista

Yritämme jatkuvasti löytää uusia tapoja lisätä kierrätysmateriaalin osuutta. Kierrätämme sahoilla ja metsätaloudessa sekä huonekaluissa ja puutuotteissa syntyvää jätepuuta. Tämä tarkoittaa, että suurin osa käyttämistämme puuelementeistä koostuu keskimäärin noin 30 prosenttisesti kierrätyspuusta. Samalla suunnittelemme keittiömme niin, että niitä on helppo käyttää uudelleen ja kierrättää.

Kaikki puumme on peräisin kestävästä metsätaloudesta

Tuotteemme valmistetaan pääasiassa puusta, joka on vastuullinen, kierrätettävä ja kestävä materiaali. Kaikki puumme on peräisin vastuullisista lähteistä, joista 97 % on sertifioituja. Pyrimme kasvattamaan tätä osuutta entisestään, jotta 100 prosenttia puustamme olisi esimerkiksi FSC-sertifioitua.


Minimoimme pakkaukset ja jätteet

Pyrimme vähentämään pakkausmateriaalien, kuten fossiilisten muovien, ympäristövaikutuksia. Pyrimme myös vähentämään tuotannostamme syntyvää jätettä ja muuttamaan tuotevirtojamme kiertävämmiksi. Tämä tarkoittaa, että jo nyt noin 63 prosenttia puujätteestä ja 73 prosenttia muusta jätteestä voidaan käyttää uusiin tuotteisiin.


Kaikki tuotantomme on ympäristösertifioitua

Teemme järjestelmällisesti töitä kaikissa tuotannoissamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Sen vuoksi ne ovat joko jo saaneet ISO 14001 -standardin mukaisen ympäristösertifikaatin tai ovat parhaillaan saamassa sitä. Se on laajimmin tunnustettu ympäristöjohtamisstandardi. Samaan aikaan olemme myös investoineet uusiin, joutsenmerkittyihin laitteisiin. Uusien laitteiden avulla voimme vastata tummempien värien kysyntään ja täyttää samalla keittiöillemme asettamamme tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset.

Toiminta-alueemme

HTH työskentelee vastuullisuuden parissa viidellä alueella, joista kukin sisältää useita YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitteita.

Skov

Vastuullisuus

Bæredygtighed

Kestävät ilmastotoimet

Bæredygtighed

Vastuullinen yrityskulttuuri

Bæredygtighed

Tuemme vastuullista elämäntapaa

Saša Antic | Nordic Spirit & Base | HTH

Vastuullinen hankinta

Bæredygtighed

FSC ja sisäilmastomerkintä

HTH:ssa olemme omistautuneet kestävään rakkauteen keittiöitä kohtaan

Lue lisää HTH:sta