Saat rahaa takaisin, kun ostat Siemens studioLine inductionAir Plus, induktiotason integroidulla liesituulettimella

Siemens studioLine on valikoima kodinkoneita sinulle, joka arvostat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua. Kun valitset studioLine-kodinkoneet, eri tuoteryhmien kodinkoneet sopivat muotoilultaan täydellisesti yhteen muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Jo ruoanvalmistus innovatiivisilla Siemens-kodinkoneilla on nautinto.

Cashback-kampanja

Saat jopa 300 € takaisin, kun ostat Siemens studioLinen inductionAir Plus-tuotteen. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä itsesi ja tuotteesi My Siemens-palveluun.

Kampanja-aika 1.4–30.6.2023. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 31.8.2023 mennessä.

Kampanja koskee kaikkia Siemens studioLine inductionAir Plus-tuotteita. Cashback-palautussummat vaihtelevat sarjasta riippuen::

Sarja Tuote Cashback
iQ700 EX877NX68E 300 EUR
iQ700 EX807NX68E 300 EUR
iQ500 ED777FQ25E 250 EUR
iQ500 ED877FQ25E 250 EUR

Katso lisätiedot ja ohjeet täältä

Induktiokeittotasoon integroitu liesituuletin.

Miltä keittiösi näyttäisi, jos sinun ei tarvitsisi asentaa liesituuletinta? Siemens inductionAir Plus yhdistää kahden tuotteen parhaat puolet: ylivoimainen flexInductionkeittotaso ja tehokas liesituuletin. Tämän yhdistelmän ansiosta saat enemmän valinnanvaraa luoda unelmiesi keittiön. Siemens inductionAir Plus sopii kaikkiin keittiöihin ja erilaisiin asennusvaihtoehtoihin. Voit asentaa sen keittiösaarekkeeseen, ikkunan eteen tai keittiöön, jossa katto on poikkeuksellisen korkea tai vino.

Nyt liesituulettimesta on tullut myös ilmanraikastaja.

Kuten ehkä jo tiedät, cleanAir-aktiivihiilisuodatin poistaa yli 90 % ruoankäryistä. Nyt uudet Siemens inductionAir Plus keittotasot integroidulla liesituulettimella ovat varustettu uudella cleanAir Plus-suodattimella (huoneilmaan palauttavana), joka poistaa huoneilmasta myös siitepölyn ja allergeenit.

cleanAir Plus-suodatin poistaa tehokkaasti yli 99 % siitepölystä sekä sisäilman allergeeneistä. Siitepölykautena voit käyttää liesituuletinta ilmanraikastajana.

Huoneilmaan palauttava Plug’n play-asennus! cleanAir Plus-suodattimet ja liitoskappale mukana inductionAir-keittotasojen pakkauksessa.

Haasta studioLine 150 päivää.

Haluamme, että olet tyytyväinen hankintaasi ja teemme ainutlaatuisen tarjouksen, jonka ansiosta voit testata studioLine-kodinkonetta. Saat 150 päivän palautusoikeuden. Sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröidä itsesi ja studioLine-kodinkoneesi My Siemens -ohjelmaan ja hakea palautusta 150 päivän kuluessa ostopäivästä.

My Siemens on ilmainen asiakasklubi. Kaikki mikä liittyy Siemens-kodinkoneisiisi kerätään My Siemensiin, esimerkiksi käyttö- ja huolto-ohjeet, lisävarusteet – kaikki tiedot yhdessä paikassa.

HTH:n kodinkoneet
ovat turvallinen valinta

Varmistamme, että:

> Kaikki mitat ja mallit sopivat HTH-keittiöösi.
> Kodinkoneet sopivat keittiön muotoiluun.
> Keittiö ja kodinkoneet toimitetaan samalla kertaa.
> Koulutetut ja sertifioidut kodinkoneasentajat. 
> Kaikki takuut yhdessä paikassa.

Vältä huolet ostamalla kodinkoneesi HTH:lta.