Cashback-kampanja Siemens astianpesukoneille

Saat rahaa takaisin, kun ostat astianpesukoneen ja liität sen Home Connect -sovellukseen.

Cashback-kampanja


Kampanja-aika 1.9–31.12.2022. Tuotteen toimitus ja rekisteröinti tulee tapahtua 15.2.2023 mennessä.

Kampanja koskee kaikkia Siemens-astianpesukoneita sarjoista iQ300, iQ500 ja iQ700. Cashback-palautussummat vaihtelevat sarjasta riippuen:

iQ300 iQ500 iQ700
30 € 60 € 100 €

Katso lisätiedot ja ohjeet täältä

Ohjelman lataus

Nyt voit ladata astianpesukoneeseesi pesuohjelmia Home Connect -sovelluksella. Olipa sinulla minkälainen Home Connect -toiminnolla varustettu astianpesukone tahansa, ladattavissa on useita erilaisia ohjelmia – täysin ilmaiseksi.

Kuvittele, että olet saanut syntymäpäivälahjaksi kauniit viinilasit. Ne ovat juuri ne, joita olit toivonut, etkä malta odottaa, että voit kutsua ystäväsi testaamaan niitä. Mutta voi harmi, niitä ei voi laittaa astianpesukoneeseen, koska ohjelmat ovat liian kuumia tai veden huuhtelu on liian voimakas.

Ei hätää. Tarkista Home Connect ja lataa uusi, mukautettu pesuohjelma, joka sopii täydellisesti viinilasien hellävaraiseen pesuun. Nauti illastasi ja anna Siemens tiskata.

Etädiagnostiikka

Kun astianpesukone on kytketty Home Connectiin, tuki on käden ulottuvilla. Emmekä tarkoita nyt vain sitä, kun jotain on vialla, vaan sitä, että sinulla on mahdollisuus saada kaikki hyöty uudesta astianpesukoneestasi.

Home Connect ilmoittaa sinulle ohjelmapäivityksistä ja ladattavista ominaisuuksista. Vakuutamme myös, että Siemens rakentaa kodinkoneet kestämään. Jos siis jokin on vialla, huoltoteknikkomme voivat sovelluksen kautta kirjautua sisään ja nähdä, mitä on tapahtunut, ja diagnosoida ongelman. He voivat joko auttaa sinua ratkaisemaan ongelman saman tien, tai sitten he sopivat kanssasi, milloin Siemens-huoltoteknikko tulee käymään luonasi.

Etädiagnostiikan ansiosta huoltoteknikolla on mukanaan oikeat osat ja työkalut ongelman korjaamiseksi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Älykästä, vai mitä?

Älykäs ohjelma

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka puhtaita astiat todella ovat, kun ohjelma on valmis? Tai ärsyttääkö sinua märkä salaattikulho ja märät ruokailuvälineet?

Home Connect -sovelluksessa voit nyt arvioida ohjelmat! Jos olet tyytyväinen tai tyytymätön tulokseen, arvioi se hymiöllä sovelluksessa. Astianpesukone tallentaa arviosi ja tekee toiveidesi mukaiset säädöt seuraavaksi kerraksi.

HTH:n kodinkoneet
ovat turvallinen valinta

Varmistamme, että:

> Kaikki mitat ja mallit sopivat HTH-keittiöösi.
> Kodinkoneet sopivat keittiön muotoiluun.
> Keittiö ja kodinkoneet toimitetaan samalla kertaa.
> Koulutetut ja sertifioidut kodinkoneasentajat. 
> Kaikki takuut yhdessä paikassa.

Vältä huolet ostamalla kodinkoneesi HTH:lta.