5 näkökohtaa, kun valitset keittiön vetimiä

Keittiön vetimet ovat pieni yksityiskohta, jolla on suuri merkitys. Ne täydentävät keittiön ilmaisun ja toimivuuden. Siksi olemme keränneet muutamia huomioita, jotka sinun pitäisi ottaa huomioon keittiön vetimiä valittaessasi.

Erityyppiset keittiövetimet

Keittiön oville ja laatikoille on monia erilaisia vetimiä, sekä klassisia ratkaisuja että nykyaikaisempia muotoja. Voit valita seuraavista vedintyypeistä:

Sense | HTH GO

Knob handles

Focus White Oak Laminate Charcoal Grey | HTH

Slim handles

Handle grooves

Art | HTH

Hanger handles

Oslo | HTH

Long handles

Harmony Dark | HTH

Shell handles

Vetimiä ovat saatavana eri materiaaleissa, kuten puu, alumiini, teräs, nahka, marmori ja messinki. Voit siis saada juuri sen, mikä sopii tyyliisi. Kaikilla HTH-vetimillä on 5 vuoden takuu ja ne ovat läpäisseet nikkelitestin.

Katso kaikki vetimet kuvastosta "Etusarjat ja tarvikkeet"

 

Valitse tyyliisi sopivat vetimet

Keittiön vetimet ratkaisevat keittiön kokonaisvaikutelman, ja yhteensopivat vetimet ja ovet korostavat keittiön tyylikkyyttä.

Luo moderni ilme tummien keittiöovien messinkivetimillä tai valitse kaarevat vetimet pehmentääksesi minimalistisen keittiön tyyliä.

Lue myös: Keittiön ovien valinta

Art | HTH
Stockholm | HTH

Ajattele toiminnallisuutta vetimien valinnassa

Keittiön ovien ja laatikoiden vetimet eivät saa olla vain esteettisiä. Niiden on myös tuettava keittiön toimivuutta ja laatua.

Mieti keittiön työnkulkua, sillä on suuri merkitys sille, millaiset vetimet sopivat parhaiten juuri sinun keittiöösi. Valitse vetimien muoto, koko ja sijainti niin, että ne löytyvät helposti.
Vihje: Varmista, että vedin on paikassa, josta kätesi etsii sitä automaattisesti

Valitse keittiön materiaalit

Vetimen on sovittava oveen

Keittiön vetimien tulisi sopia ovien ja laatikoiden kokoon. Jos valitset pienen nuppivetimen raskaaseen korkeaan kaappiin, se voi näyttää pieneltä ja olla epäkäytännöllinen.

Pienet nuppivetimet sopivat pieniin ja kevyisiin oviin, kun taas tukevat ja pitkät vetimet sopivat isoihin ja raskaisiin oviin.

Löydä keittiön kaapit

VH-7 Focus | HTH
VH7 Focus | HTH Glat Hvid | HTH

Luo punainen lanka vetimillä

Tiesitkö, että kaikkia HTH:n keittiömalleja on saatavana myös kylpyhuonekalusteina? Jos jatkat suunnittelukonseptia eri huoneisiin, saat rauhallisen ja tunnistettavan lookin.

Voit myös luoda kotiisi punaisen langan valitsemalla samat vetimet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.

Valitse vetimet kylpyhuoneeseen

Tyylikäs keittiö ilman vetimiä

Jos haaveilet tyylikkäästä ja vetimettömästä keittiöstä, kannattaa harkita myös HTH:n VH-7-vedinuria. Sovita vedinurien väri keittiöoviin tai valitse täysin erivärinen ja luo katseenvangitsija raikkailla yksityiskohdilla.

Vetimetön keittiö on tyylikäs ja pitkäkestoinen ratkaisu. Lisäksi vältät rasvaiset sormenjäljet kaapinovissa, koska sinun ei tarvitse tarttua vetimeen. Vedinurien pyyhkimiseen kannattaa kuitenkin varautua, sillä työtasolta voi pudota murusia ja vastaavaa.

Koe VH-7 keittiö

UUDET KAAPPIVETIMET VOIVAT ANTAA NOSTETTA VANHALLE KEITTIÖLLESI

Jos haluat uudistaa keittiösi ilman, että sinun on aloitettava isosta remontista, uudet kaappivetimet ovat hyvä ratkaisu. Vetimien vaihtaminen on sekä edullinen että helppo tapa piristää vanhaa keittiötä.

Mittaa vanhojen vetimien paikat ja niiden välinen etäisyys. Uusien vetimien on pystyttävä peittämään vanhat reiät, jotta lopputulos olisi kaunis.

Löydä uudet keittiövetimet

Käy lähimmässä HTH-myymälässä, ja tutustu moniin
erityyppisiin keittiövetimiin.

Keittiöasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua
löytämään parhaan ratkaisun unelmakeittiöösi.