PALJONKO UUSI KEITTIÖ MAKSAA?

HTH:lla on laaja kokemus asiakkaiden neuvomisesta keittiön hintaan ja siten keittiöbudjettiin vaikuttavista tekijöistä. Kerromme sinulle mitä kannattaa pitää mielessä keittiöbudjettia laadittaessa ja mitkä valinnat vaikuttavat keittiön kokonaishintaan.

UNELMA VS. BUDJETTI

Monet asiakkaistamme aloittavat keittiömatkan laatimalla budjettikehyksen. Se on todella hyvä työkalu, kun olet hankkimassa uutta keittiötä.

Haluamme kuitenkin huomioida myös keittiöunelmasi kertoessamme, mitä keittiö maksaa.

Kun tiedämme unelman, voimme usein löytää ratkaisuja, jotka vastaavat budjettiasi ja joihin olet tyytyväinen monien vuosien ajan.

Uusi keittiö, joka synnyttää wau-efektin

KEITTIÖDESIGNIA ON SAATAVANA MONISSA HINTALUOKISSA

Valitsemasi tyyli ja muotoilu vaikuttavat keittiösi hintaan. Jos valitset ylellisimmän mallin, keittiön ovien hinta on monta prosenttia kalliimpi verrattuna edullisimpaan malliin.

VAKIORATKAISUJA EI OLE

Vakioratkaisuja ei ole, kun olet ostamassa uutta keittiötä.
Kaikki sovitetaan tilaasi, tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Käy HTH-keittiöasiantuntijan luona, joka laskee keittiösi hinnan
yksilöllisten tarpeittesi perusteella. 

Se on ILMAINEN ja velvoittamaton, ja antaa sinulle täydellisen
lähtökohdan toteuttaa keittiöunelmasi.

 

 

PALJONKO HTH-KEITTIÖ MAKSAA?

Kun olet hankkimassa uutta keittiötä, päätät karkeasti sanottuna itse hinnan. Voit nimittäin valita mitä siihen tulee ja priorisoida siten sen, mikä on sinulle tärkeää.

HTH:ssa me olemme valmiita antamaan sinulle henkilökohtaisia ja ammatillisia neuvoja. Varmistamme, ettei budjettisi ylity.

Jos haluat tarkan hinnan unelmakeittiöllesi, olet erittäin tervetullut sopimaan ilmaisen ja velvoittamattoman tapaamisen keittiöasiantuntijan kanssa.


KEITTIÖITÄ HINTA-ASTEIKON MOLEMMISSA PÄISSÄ

HTH:lla on keittiöitä hinta-asteikon molemmissa päissä ja kaikkialla siltä väliltä. Vinkkejä keittiön hinnan pitämiseen alhaisena ja ideoita poikkeukselliseen keittiöön.

HINTATIETOISEN KEITTIÖRATKAISU

Jos etsit edullista keittiötä, sinulla on monia mahdollisuuksia yhdistellä korkealaatuinen keittiö. Hinta-asteikon matalammasta päästä löydät muun muassa alla olevat kolme keittiömallia. Ota huomioon, että hinnat voivat vaihdella keittiösi koosta riippuen.

YLELLINEN KEITTIÖ

Jos keittiöbudjetissasi on liikkumavaraa, voit priorisoida tavallisesta poikkeavan keittiöratkaisun, joka nostaa keittiön tuottamaa iloa. Alla näet neljä ylellisintä keittiömalliamme. Ota huomioon, että hinta vaihtelee keittiösi koosta riippuen.

4 VINKKIÄ, JOILLA PIDÄT KEITTIÖN HINNAN ALHAISENA

Kustannustehokkaassa keittiössä on kyse ensisijaisesti siitä, mitä siihen valitaan. Tässä neljä kestävää ratkaisua, jotka eivät rasita oleellisesti uuden keittiösi kokonaisbudjettia.

Legra | HTH
Nordic Spirit Harmony Dark | HTH Art | HTH

LAATIKOT ANTAVAT YLEISKUVAN KEITTIÖSSÄ

Jos sinulla on keittiöbudjetissa varaa, harkitse kaappeja sisälaatikoilla ja laatikkokaapeilla, jotka antavat hyvän yleiskuvan kaappien sisällöstä.

Voit valita kaapit sisälaatikoilla, joihin saat yhtenäiset ovet, jotka luovat erittäin yksinkertaisen ja tyylipuhtaan ilmeen. Tai oikeat laatikkokaapit, joissa on kaksi tai useampia laatikoita. Se on toiminnallisesti hyvä ratkaisu, koska sinun ei tarvitse avata ensin ovea vetääksesi laatikon ulos.

Laatikot rasittavat keittiön kokonaisbudjettia enemmän kuin hyllykaapit, mutta vastaavasti ne saavat arjen keittiössä sujumaan.

Tutustu laatikkovalikoimaan

SINÄ PÄÄTÄT HINNAN

HTH:lla olemme asiantuntijoita sovittamaan keittiöunelmat ja budjetit yhteen. Keittiöbudjettisi koosta riippumatta keittiöasiantuntijamme tarjoavat ilmaista, henkilökohtaista apua.

Jos olet tottunut käyttämään ruuvimeisseliä ja vatupassia, voit säästää rahaa hakemalla, kokoamalla ja asentamalla oman keittiösi. Voit vastaavasti myös antaa meidän hoitaa raskaat työt, ja voit itse vain nauttia uudesta keittiöstäsi.

Nordic Spirit Nature Oak | HTH
Art | HTH Focus VH7 | HTH

TURVAA KEITTIÖN HANKINTAAN ILMAN LISÄHINTAA

Valitessasi HTH-keittiöratkaisun, saat aina:
- Ammattilaisten neuvonnan
- 3D-kuvat sisustusehdotuksistamme
- Hintalaskelman, johon voit luottaa
- Takuut, jotka ovat kattavampia kuin yleiset lakisääteiset takuuvaatimukset
- Houkuttelevat rahoitusvaihtoehdot

Kaikki ilman lisähintaa, mutta varmistuksena sille, että saat juuri sen ratkaisun, josta olet unelmoinut.

Toteuta keittiöunelmasi

KEITTIÖN PITÄISI KESTÄÄ MONTA VUOTTA

Kun määrittelet keittiön budjettia, muista, että haluat keittiön kestävän vuosia. Siksi on tärkeää löytää kestäviä ratkaisuja, jotka eivät vaaranna keittiöunelmiasi.

Käy paikallisella HTH-keittiöasiantuntijallasi, niin saat apua unelmiesi keittiön suunnittelussa ja hinnoittelussa.