KYLPYHUONEEN HANA

Sinun täytyy harjata hampaasi joka kerta, kun peset kätesi. Tämä on vanha lastenlaulu, ja se kuvaa melko hyvin sitä, kuinka usein kylpyhuonehanaa käytetään. Ei vain sinun, vaan myös perheesi ja ystäviesi toimesta.

HTH Mono

Yksi kylpyhuoneen tärkeimmistä yksityiskohdista

Hana on kylpyhuoneen eniten käytetty kaluste. Siksi kannattaa miettiä perusteellisesti sitä, mikä hana täyttää parhaiten esteettiset ja käytännölliset vaatimuksesi. 

Kerromme tässä mitä sinun kannattaa ottaa huomioon hanaa valitessasi.

Hana luo punaisen langan

Kylpyhuonehana ei ole pelkkä vesihana, vaan kylpyhuoneen elementti, joka toimii tyylisi punaisena lankana.

Kylpyhuonehanaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon muut kylpyhuoneen materiaalivalinnat. Jos vetimet ovat himmeitä, kannattaa valita samankaltaisesta materiaalista valmistetut allas-, suihku- ja ammehanat. Tämä saa kylpyhuoneesi näyttämään viimeistellyltä ja harkitulta.

Sense | HTH
Oslo | HTH

Mikä on sinulle tärkeintä?

Ennen kuin valitset uuden hanan, on hyvä miettiä muutamia käytännön näkökohtia:

- Arvostatko sitä, että hana käynnistyy automaattisesti ilman, että sinun täytyy koskettaa mitään? Sitten sinun on valittava elektroninen hana.

- Jos veden lämpötilan säädön on oltava helppoa, kannattaa valitse yksikahvainen hana.

- Erikoiskorkea hana antaa enemmän tilaa käsillesi tai kasvojen pesuun pitkän päivän jälkeen.

 

Löydä oikea hana

Valikoimassamme on varmasti hana, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. Käy paikallisessa HTH-myymälässäsi ja anna myyjän kertoa eri vaihtoehtojen hyvistä ja huonoista puolista.

Voit myös saada yleiskatsauksen mahdollisuuksista "Etusarjan ja tarvikkeet" -kuvastosta.

Piristä kylpyhuone uudella hanalla

Voit helposti päivittää kylpyhuoneesi ilman täyttä remonttia.

Jos tarvitset jotain uutta tai jos vanhat pinnat ovat kuluneet, voit helposti saada kylpyhuoneen näyttämään uudelta. Uudella hanalla ja yhteensopivilla vetimillä vanha kylpyhuoneesi voi saada uuden ilmeen vähällä vaivalla.

Håndvaskarmatur til badeværelset fra HTH
Harmony Dark | HTH

Elektronisten hanojen edut

Elektroninen hana maksaa hieman enemmän. Vastineeksi saat käytännön etuja:

- Elektroninen hana on mukavampi, koska sitä tarvitsee vain hipaista sormella hanan avaamiseksi. Erittäin moderni valinta.

- Elektroninen hana parantaa hygieniaa. Jos sinulla on likaiset kädet, sinun ei tarvitse koskettaa hanaa ja siirtää bakteereja eteenpäin – ja hanasi pysyy puhtaana.

- Voit säästää vettä elektronisella hanalla, joka avautuu vasta kun anturi rekisteröi kätesi. Vältät näin tarpeetonta veden hukkaa. Se on hyväksi sekä ympäristölle että taloudelle.

Pohjaventtiilillä tai ilman

Joissakin hanoissa on pohjaventtiili. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus pitää vesi pesualtaassa sulkemalla pohjaventtiili.

Voi olla hyödyllinen vaihtoehto, jos sinun on pestävä käsipyykkiä tai jos vauva halutaan kylvettää pesualtaassa.

Voit ostaa pohjaventtiilin, jos sellaista ei tule hanan mukana.

Turvallisuushyväksytyt hanat

Tanskassa hanojen on oltava VA-turvallisuushyväksyttyjä. Kun hana on VA-hyväksytty, se täyttää juomaveden laatua koskevat terveysvaatimukset.

HTH myy vain VA-turvallisuushyväksyttyjä hanoja. Tämä tarkoittaa, että ne on testattu lyijyn ja kadmiumin vapautumisen osalta, ja ne voidaan näin ollen liittää laillisesti juomavesijärjestelmään.

Voinko asentaa hanan itse?

Voit vaihtaa hanan itse. Useimmiten pesualtaan alla tai lähellä on kaksi venttiiliä, joilla voit sulkea veden tulon. Nyrkkisääntöjä voit lähteä siitä, että voit vaihtaa itse kaiken noiden kahden venttiilin ja hanan välissä.

On tärkeää, että et ala vaihtamaan mitään ennen kuin olet varma, että vesi on katkaistu.