Valitse oikeat kylpyhuoneovet

Kylpyhuoneovet ovat tärkeä osa kylpyhuoneen ulkonäköä ja esteettistä ilmaisua. Ovien taakse voit piilottaa säilytystilaa ja ne ilmentävät henkilökohtaista tyyliäsi. Katso ovivalikoimamme eri väreissä, materiaaleissa ja tyyleissä ja hae inspiraatio kylpyhuoneoviin.

White

Dusty Grey

Grå

Charcoal Grey

Clay

Mocca / Dark Sand

Nordic Green

Green / Blue

Midnight Blue

Plum

White Oak

Harmony Dark

Black Oak

Ennen kylpyhuoneen ovien valintaa

Olitpa luomassa upouutta kylpyhuonetta tai haluat vain päivittää vanhan kylpyhuoneesi uusilla ovilla, sinun kannattaa tehdä viisi tärkeää päätöstä:

1. Säilytystilatarpeesi
2. Kylpyhuoneen tyyli
3. Värit ja materiaalit
4. Puhdistus ja kunnossapito
5. Budjettisi

Lue lisää materiaalivalinnasta

Harmony Dark | HTH
Next | HTH Mono | HTH

Säilytystilatarpeesi

Kylpyhuoneen koko määrittää, kuinka paljon säilytystilaa sinulla on. Suuressa kylpyhuoneessa on tilaa useille kaapeille, joissa on kauniit kylpyhuoneovet, kun taas pienemmässä kylpyhuoneessa saatat joutua ajattelemaan luovasti.

Kuvittele, että kaikki kaappimme ovat rakennuspalikoita, jotka voidaan koota lukemattomilla tavoilla. Se antaa sinulle vapauden luoda juuri se ratkaisu, joka vastaa tarpeitasi.

Tutustu HTH-myymäläsi mahdollisuuksiin

Puhdistus ja kunnossapito

Kaikki ovemme ovat helppohoitoisia ja helposti puhdistettavia. Voit tehdä puhdistuksen kostealla liinalla ja sen jälkeen kuivalla pyyhkeellä.

Mattapintaiset laminaattiovet voivat olla hyvä idea, jos talo on täynnä uteliaita ja rasvaisia pikkusormia. Jos taas lapset ovat jo lentäneet pesästä tai talon lapset eivät ole enää pieniä, voit valita vapaasti kaikilta hyllyiltä. Valikoimassa on mm. maalattuja ovi, Dekor-ovia, laminaattiovia, viiluovia ja massiivilamelliovia.

Löydä kylpyhuonedesignisi

Mikä on budjettisi?

Kylpyhuoneovien hinta riippuu kylpyhuoneen koosta, mallista ja ovien määrästä. Meillä on ovia kaikissa hintaluokissa, ja löydämme kyllä ratkaisun riippumatta siitä, onko budjettisi edullisemmasta vai ylellisemmästä päästä.

Jos haluat uuden kylpyhuoneesi tarkan hinnan, voit varata ei-sitovan tapaamisen kokeneiden sisustusasiantuntijoidemme kanssa.

Pyydä kylpyhuoneesi hinta