KYLPYHUONEEN PEILI

Peili voi lisätä kylpyhuoneesi tilantuntua. Kylpyhuoneen peili heijastaa valoa ja antaa syvyyttä huoneelle, joten se vaikuttaa suuremmalta.

Harmony Dark | HTH

Valitse oikea kylpyhuonepeili

Valittavanasi on monia erilaisia peilejä kylpyhuoneeseen. Voit valita uusimman trendin, käytännön tarpeet tai esteettiset näkökohdat – tai niiden yhdistelmän.

Kerromme sinulle eri vaihtoehdoista ja annamme sinulle useita käytännön neuvoja, jotta voit valita juuri oikean peilin kylpyhuoneeseesi.

Glat Hvid | HTH
Grå Silke | HTH

Peilin muoto ja koko

Pian peilin muodoille ei ole mitään rajaa. Useimmat kuitenkin valitsevat kylpyhuoneeseen nelikulmaisen tai pyöreän peilin.

 

Pyöreä muoto on mukava vastakohta kylpyhuoneessa, jossa on neliölaatat. Toisaalta suorakulmainen peili voi korostaa suoria linjoja, jos kylpyhuoneessa on neliömäinen pesuallas tai pitkänomaiset laatat.

 

Peilin koko riippuu siitä, kuinka paljon tilaa sinulla on ja kuinka paljon haluat peilata. Jos valitset peilin, joka ulottuu pesualtaaseen asti, sinun on oltava valmis kiillottamaan peiliä hieman useammin, koska hanan roiskeet osuvat helposti peiliin.

 

Kylpyhuoneen peili voidaan räätälöidä kooltaan ja muodoltaan kylpyhuoneesi huonekaluihin ja tarpeisiisi sopivaksi.

 

Minkä altaan valitset?

Pyöreä peili kylpyhuoneessa

Pyöreät peilit ovat suosittu trendi kylpyhuoneessa, joka lisää koristeellisen toiminnon peilille.

 

Ennen kuin valitset pyöreän kylpyhuoneen peilin, sinun on kuitenkin huomattava, että pyöreässä peilissä on vähemmän peilitilaa. Se voi siis olla haaste perhekylpyhuoneessa, jossa on oltava tilaa useammalle ihmiselle, jotka harjaavat hampaitaan, laittavat hiuksia ja meikkaavat samanaikaisesti.

 

Jos olet ihastunut pyöreisiin peileihin, voit joko varmistaa, että se on riittävän suuri, tai käyttää pyöreää peiliä vierasvessassa, jossa ensisijainen tarve on nähdä kasvot peilissä.

Harmony Dark | HTH
Next Hvid | HTH

Seinästä seinään -peili

Suuri seinästä seinään -peili on räätälöity kylpyhuoneeseesi ja varmistaa, että sinulla on niin paljon peilitilaa kuin haluat. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun asunnossa asuu useampia, joiden on peilattava itseään samanaikaisesti.

 

Yksiosaiset peilit voivat luoda mukavan ja kutsuvan peiliseinän. Suuri kiiltävä pinta on ilmaisultaan sekä ylellinen että minimalistinen.

 

Harkitsetko vaatehuonetta?

Integroitu valo peiliin

Peili integroiduilla valokentillä takaa hyvän valaistuksen ja tarjoaa jännittävän valaistustehosteen kylpyhuoneessa. Ratkaisu on samalla kertaa toimiva, tyylikäs ja yksinkertainen. Valokentät voivat olla vaaka- tai pystysuunnassa peilin koon ja sinun makusi mukaan.

 

Kun valitset kylpyhuoneen peilin integroidulla valolla, valitse sellainen, joka on hyväksytty märkätiloihin. Näin varmistat, että peili kestää vesiroiskeita sähköiskuvaaran välttämiseksi. Näin voit sijoittaa peilin lähelle kylpyammetta ilman ongelmia. Kaikki HTH-peilit valoilla ovat turvallisuushyväksyttyjä.

Focus | HTH

Peilikaappi
2-in-1-toiminto

Jos valitset peilikaapin, saat älykkään yhdistelmän säilytystilaa ja runsaasti peilitilaa.

Monitoimipeili voi olla erityisesti fiksu ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen, jossa jokainen neliömetri on tärkeä.

Meikkipeili, mukava yksityiskohta

Kun olosuhteiden on oltava täysin kunnossa meikkausta varten, meikkipeili on tärkeä yksityiskohta. Pienellä peilillä voit suurentaa ja varmistaa, että meikki on täsmälleen oikein.

Peili on koriste

Kiillotettu reuna, hiekkapuhallettu kehys, pyöreät kulmat tai kiinnikkeet, jotka pitävät peilin paikallaan. Kaikki tämä voi antaa kylpyhuoneelle persoonallisuutta ja viehätysvoimaa. Peilit ovat itsessään moderneja, ja se on koristeellinen elementti, joka on aina merkityksellinen käytännön toiminnon vuoksi.

 

Löydä peilisi kuvastosta Etusarjat ja tarvikkeet.

Harmony Dark | HTH

Löydä oikea peili kylpyhuoneeseesi

Saat apua oikean peilin löytämiseen kylpyhuoneeseesi. Varaa suunnittelutapaaminen tai käy lähimmässä HTH-myymälässä ja koe peilit inspiroivissa ympäristöissä.

 

Löydä lähin HTH-myymäläsi