Kaltevien seinien liukuovikaapeista

Vinoseinän liukuovikaappi tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja kauniita puhtaita pintoja huoneeseen.

Stockholm | HTH

Optimaalinen tilankäyttö

Jos olet vinokattoisen kodin onnekas omistaja, voit hyödyntää tilan optimaalisesti vinoseinän liukuovikaapilla.

Sillä ei ole paljon merkitystä, ovatko seinät vinossa yhdellä tai kahdella puolella. Vinoseinien liukuovikaapit voidaan räätälöidä vastaamaan kaikkia toiveitasi ja tarpeitasi.

Kaikki huoneet ja kulmat

Räätälöimme liukuovikaapit mittojen mukaan, jotta voit hyödyntää kaikkia kulmaukset. Katon ja seinien kaltevuudella ei ole mitään merkitystä – liukuovikaappi voidaan sovittaa tilan mukaan.

Käytä liukuovikaappeja makuuhuoneessa tai piilota pesukone liukuovien taakse kylpyhuoneessa. Vain mielikuvitus asettaa rajat.

Missä seinä on vinossa?

Jos sinulla on suora päätyseinä, jossa on kaltevat seinät yhdellä tai molemmilla puolilla, voit ottaa siitä kaiken irti räätälöidyillä liukuovilla. Katon leveyden pitäisi olla tarpeeksi suuri kahdelle nelikulmaiselle liukuovelle, jotka ovat vähintään yhtä suuria kuin vinot sivut. Sivuilla liukuovet voidaan mukauttaa hyödyntämään kaltevan seinän alla oleva tila täysimääräisesti

Jos vino seinä on kaapin takana, runko ja kalusteet on sovitettava niin, että tilasta voidaan ottaa kaikki irti. Liukuovikaapin kalustamiseen on monia vaihtoehtoja, ja liukuovet voidaan toimittaa halutun korkuisina.

 

Mittaaminen

Jotta tulos olisi täydellinen, liukuovikaapin mittaukset on tehtävä hyvin tarkasti. Kun suunnittelet kaappisi paikallisessa HTH-myymälässä, he voivat auttaa myös mittauksessa.

Sliding door for Wardrope | HTH

Suunnittele liukuovet

Voit suunnitella liukuovet saadaksesi yksilöllisen ratkaisun, joka vastaa kaikkia toiveitasi ja tarpeitasi. 

Valitse liukuovien väri ja materiaali – materiaalivaihtoehdot löydät täältä.

Fitted wardrope | HTH
Skuffe med gitter | HTH

Yksilöllinen sisustus

Vinoseinän liukuovikaappi voidaan sisustaa toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Valitse laajasta valikoimastamme hyllyjä, laatikoita, vaatetankoja, ulosvetolaatikoita ym., kun haluat sisustaa optimaalisen vaatekaapin.

Katso liukuovikaappien sisustusmahdollisuudet.

HTH Wardrobe
Fitted wardrope with sliding doors | HTH

Hae inspiraatio vaatekaappiisi

Olemme keränneet galleriaamme useita inspiroivia kuvia HTH-vaatekaappiratkaisuista.

Tutustu kauniisiin kuviin ja katso esimerkkejä muotoilusta, sisustuksesta, väreistä ja materiaaleista.

Autamme sinua toteuttamaan unelmavaatekaappisi

HTH:ssa olemme aina valmiita neuvomaan ja opastamaan sinua, kun tarvitset uuden vaatekaapin. Jos sinulla on kysyttävää vinoseinien liukuovikaapeista, voit varata ilmaisen ja velvoittamattoman tapaamisen ammattitaitoisen myyjämme kanssa.

Tapaamisessa lähdemme liikkeelle toiveistasi ja tarpeistasi, ja voit tutustua laajaan liukuovi- ja sisustusvalikoimaamme.