VALITSE LIUKUOVIEN DESIGN

Suunnittele liukuovesi Design Stylerissämme klikkaamalla kyniä ja valitsemalla värit ja materiaalit. Vaihtoehtoja on helppo ja nopea vaihtaa, ja saat hyvän yleiskuvan mahdollisuuksista.


HANKI HYVÄ YLEISKUVA

Saadaksesi yleiskuvan mahdollisuuksista, olemme koonneet katsauksen liukuovien ulkopintojen materiaaleista.

Liukuovidesign

Liukuovia suunnitellessasi voit saada täysin yksilöllisen ratkaisun, joka vastaa kaikkia toiveitasi ja tarpeitasi.

Ulkopuolen design koostuu profiilista, täytteestä ja mahdollisista pienoista. Siinä kaikki, mitä näet, kun liukuovivaatekaappi on suljettu, ja materiaaleja voidaan yhdistellä juuri niin kuin haluat.

Liukuovet ja keittiöovet

LIUKUOVEN RUNKO/PROFIILI

HTH:ssa voit valita liukuoveesi neljä erilaista profiilia/kehystä.


PLAIN

Tyylikäs kehyksetön järjestelmä. Plain-oven alareunassa on tukevat kuulalaakeroidut pyörät ja yläpäässä on kumipinnoitetut kuulalaakeroidut kaksoispyörät. Alareunan pyörä on upotettu oveen huomaamattomasti, ja siksi ovi sopii myös vaatehuoneeseen. Niissä on myös kiskoiltairtoamissuojaus.

Plain-kehyksessä on magneettipysäytin ja soft-close-toiminto. Kehykseen on saatavana upotettavat vetimet.

Toimitetaan yksinomaan klassisen kiiltävänä valkoisena eikä vinona ratkaisuna.

 

ALU LIGHT

Yksinkertainen ja tyylikäs 20 mm:n alumiinikehys. Kehyksen alareunassa on tukevat kuulalaakeroidut pyörät ja yläreunassa kumipinnoitetut pyörät.

Voit valita ALU LIGHT -kehyksen väreissä hopea, valkoinen ja mattamusta. Valittavat täytteet ovat Dekor, lasi ja peili.

Alu Lightia voidaan käyttää vinokaapissa, ja siihen on saatavana magneettipysäytin ja soft-close-toiminto.

 

ALU LUX

Tyylikkäässä 20 mm:n alumiinikehyksessä on magneettipysäytin ja soft-close-toiminto. Liukuovi kulkee tukevilla kuulalaakerilla ja kumipäällysteisillä kaksoispyörillä, jotka takaavat vakaan ja hyvin liikkuvan liukuoven.

Oven pohjakiskoon upotettu alareunan pyörä jää näkymättömiin kummaltakin puolelta ja pysyy tukevasti urassaan. Kehys soveltuu siis erittäin hyvin vaatehuoneeseen. ALU LUX -profiili on saatavana neljässä värissä ja kaikilla täytteillä. Sopii käytettäväksi myös vinoratkaisuissa.

 

KEHYSOVI

100 mm leveä Dekor-kehysjärjestelmä, joka liikkuu tukevilla kuulalaakeroiduilla pyörillä. Oven kehykseen upotetut alapyörät pysyvät tukevasti urissaan.

KEHYSOVIA on saatavana neljässä värissä: White Gloss, Mocca, Black Structure ja Stockholm. Täytteeksi voit valita 15 Dekor-, lasi- ja peilitäytettä. 

Lisävarusteena on saatavana magneettipysäytin, soft-close-toiminto ja vedinura. Kehysovia ei voi käyttää vinoratkaisuissa. 

LIUKUOVEN TÄYTE

Liukuoven täyte tarkoittaa itse ovilevyä.


DEKOR-TÄYTTEET

Tukevaa ja laadukasta melamiinia, joka ei haalistu auringonvalossa. Erinomaisen kestävä materiaali on helppo puhdistaa.


LASI- JA PEILITÄYTTEET

Lasi- tai peilitäyte antaa liukuovelle tyylikkään ja pelkistetyn ilmeen. Molemmat materiaalit ovat kestäviä ja helposti puhdistettavia.

LIUKUOVEN PIENAT

Voit lisätä pienat liukuoveen ja mukauttaa siten HTH-kaappisi toiveisiisi ja tarpeisiisi. Pienavärit ovat hopea, valkoinen, harjattu hopea ja himmeä musta. Voit valita mielesi mukaan joko saman tai eri värin kuin profiilissa.

Hae neuvoja ja ohjeita

HTH:ssa olemme liukuovikaappien asiantuntijoita. Käy lähimmässä HTH:ssa ja saat neuvoja ja ohjausta ammattitaitoisilta sisustussuunnittelijoiltamme.
HTH
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
HTH