Hyödynnä tila parhaalla mahdollisella tavalla vaatekaapeilla kalteville seinille

Vaatekaappi, jossa on liukuovet kalteville seinille, on optimaalinen tapa hyödyntää tilaa epäsäännöllisissä nurkissa, joissa sisustaminen voi olla haastavaa. Lisäksi saat runsaasti säilytystilaa, ja liukuovet takaavat puhtaat pinnat huoneeseen.

Suunnittelutapaaminen

Hanki asiantuntija-apua vaatekaappisi suunnittelussa

Me HTH:lla olemme valmiita opastamaan sinua uuden vaatekaapin hankinnassa. Otamme toiveesi ja tarpeesi huomioon. Piirrätytä vaatekaappisi paikallisessa HTH-myymälässä, jossa asiantuntijamme voivat myös auttaa mittauksissa räätälöityä vaatekaappia varten.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen

Kaikki huoneet ja kulmat

Riippumatta siitä, kuinka vinot tai epätasaiset seinät ovat, liukuoviset vaatekaapit kalteville seinille voidaan räätälöidä sopimaan kotisi omituisuuksiin. Muutkin kuin makuuhuone voivat hyötyä sisäänrakennetusta kaapista; voit hankkia liukuovisia vaatekaappeja myös kodinhoitohuoneisiin, sisäänkäynteihin, toimistoihin tai mihin tahansa muuhun tilaan. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat. Konsulttimme ovat aina valmiita auttamaan sinua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ennen kuin sijoitat uuteen vaatekaappiin.

Löydä lähin HTH-myymälä