Tehokas toimitus talonrakentamiseen

Asunnon ostajana tai rakentajana valinnanvapaus on ratkaisevan tärkeää. HTH:lla on valikoima tuotteita, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin ja mieltymyksiin, ja talonrakentajana on välttämätöntä täyttää kaikki vaatimukset ja toiveet. Voimme tarjota ratkaisuja, jotka sopivat ostajien tyyliin, budjettiin ja erityisiin mieltymyksiin, olipa kyse talosta tai asunnosta.

Kokeneet konsultit, joilla on pysyvä yhteys
Tapaat vain kokeneita konsultteja, jotka ovat pysyvästi sidoksissa sinuun ja varmistavat saumattoman huonekaluprosessin. Konsulttimme tuntevat rakennuspäälliköt ja asentajat, mikä varmistaa sujuvan rakennusprosessin.

Laadukas ehdotusmateriaali
HTH:n ehdotusmateriaali on korkealaatuista, mikä vähentää tarpeettomia keskusteluja rakentajien tai toimittajien kanssa. Lisäksi kannattamattomien projektien riski pienenee.

Huolehdimme koko varastotoimituksesta
HTH huolehtii koko varastotoimituksesta, mukaan lukien mittaukset, tapaamiset asiakkaan kanssa, piirustukset sähköasentajille ja putkimiehille, toimitukset ja asennukset.

Takuu- ja tarjouspyyntösäännöt
HTH voi tarjota rakennustakuita ja suorituskyvyn arviointeja julkisten rakennushankkeiden rakentamisen arviointikeskuksen vaatimusten mukaisesti. Kokeneet projektipäälliköt tuntevat myös tarjouspyyntösäännöt ja AB92/AB93:n.

Toimitusvarmuus
Oikea-aikainen toimitus on ratkaisevan tärkeää onnistuneen projektin kannalta. Siksi olemme luoneet turvallisen toimituslogistiikkajärjestelmän, joka varmistaa toimitusaikojen noudattamisen. Tarkastamme ja dokumentoimme tämän prosessin perusteellisesti ja tarjoamme vankan lähtökohdan tehokkaalle prosessille, edistymiselle ja selkeälle viestinnälle.

Kuten toimitus, varmuus varmistetaan käyttämällä erityistä konsulttia, jonka kautta voit suunnitella asennuksen, toimituksen jne. Varmistamme aina, että emme suorita projektia loppuun, ennen kuin kaikki elementit on asennettu oikein ja mahdolliset viat tai puutteet on korjattu. Jos toimituksessa tarvitaan apua, meillä on ratkaisu valmiina.

Hyvä palvelu asiakkaillesi
Tapaamme asiakkaasi ja selvitämme heidän toiveensa ja tarpeensa. Tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka voivat kääntää keittiönsä unelmiensa keittiöön. Jos halutaan eksklusiivista sisustusta, konsulttimme voivat yhdistää ratkaisun uno form® -tuotteisiin.

YHTEYSTIEDOT

Täältä löydät meidät

HTH:lla on Suomessa 4 toimipistettä ja saat meihin helposti yhteyden.

ETSI MYYMÄLÄ