Keittiöstudio

Berit Nordstrand - norjalainen lääkäri, keittokirjailija ja vaikuttaja - kirjoitti yksityiskohtaisen toivelistan ennen uuden HTH-keittiönsä suunnittelua. Ensimmäinen asia listalla oli, että sen pitäisi olla talon sydän toimien samalla myös kuvausstudiona.

@BNORDSTRAND

Berit Nordstrand kertoo intohimoisesti, miten voit saavuttaa paremman elämänlaadun pienillä tempuilla tehokkaasti.

Hän on koulutettu lääkäri, puhuja, vaikuttaja, kirjailija ja kuuden lapsen äiti. Hänen Instagram-profiilissaan @bnordstrand näet kaikki jännittävät projektit, joissa Berit Nordstrand on mukana.

Berit Nordstrand asuu Trondheimin kauniissa vanhassakaupungissa miehensä ja nuorimman tyttärensä kanssa. Perinteinen norjalainen puutalo, jonka hän on nimennyt "Casa Nordstrandiksi", toimii Beritin perhe-elämän ja työelämän taustana terveyden ja onnellisuuden edistäjänä.

"Olen nörtti ja olen käyttänyt paljon aikaa tutkimukseen ennen kuin löysin oikean keittiötoimittajan"

- Berit Nordstrand

Täydellinen keittiöstudio

Berit Nordstrandin keittiö on ainutlaatuinen, koska se ei ole vain keittiö, vaan toimii myös studiona, kun hän luo sisältöä Instagramin, YouTuben ja oman bloginsa kaltaisille alustoille. Berit antaa joka päivä yli 110 000 seuraajalleen inspiraatiota siitä, miten elää terveellistä elämää elämänlaadusta tinkimättä. Lisäksi hänen blogissaan käy vuosittain yli 2 miljoonaa kävijää.

"Haluan keittiön, joka kuvastaa hyvää käsityötaitoa ja todistettua laatua"

- Berit Nordstrand

Suunnittelutapaaminen

Tee kuten Berit Nordstrand

Käy paikallisessa HTH-myymälässäsi ja hanki apua keittiön suunnittelussa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Keittiöasiantuntijamme ovat valmiita inspiroimaan sinua ja näyttämään sinulle mahdollisuudet.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen

"Minun ei tarvitse jatkuvasti kiillottaa työtasojen ja kaapinovien sormenjälkiä kukoistaakseni."

- Berit Nordstrand

"Keittiöni ei ole vain keittiö. Se on kokoontumispaikka ja paikka, jossa perheen ja vieraiden tulisi kukoistaa"

- Berit Nordstrand

"Rakastan sitä, että kombiuunissani on erityinen kohottamisohjelma ja leivontaohjelma höyryllä. Se antaa ilmavaa leipää, jossa on erityisen rapea kuori."

- Berit Nordstrand

Katso, mitä muut asiakkaat ovat valinneet

Jos haaveilet uudesta keittiöstä, löydät runsaasti inspiraatiota siitä, mitä muut ovat valinneet. Tutustu moniin asiakastapauksiimme ja löydä ideoita omaan keittiöösi.

Katso lisää asiakastarinoita