Luova kulinaristinen työpaja osoitteessa @salmonstreet

Lämpimät sävyt, jännittävät materiaalivalinnat ja erinomainen käsityötaito yhdistettynä rajattomaan luovuuteen. Tämä on Trine Trøstrup Darrén - alias Salmon Street - unelmakeittiö HTH:lta.

@salmonstreet

SalmonStreetin takana ovat kampaaja, meikkitaiteilija ja stylisti Trine Trøstrup Darré sekä puuseppä ja koomikko Anders Nielsen.

Vuonna 2017 he voittivat Boligmagasinetin ”Vuoden stylistit” -palkinnon kunnostettuaan entisen asuntonsa. Luova pari on osallistunut myös televisio-ohjelmiin, kuten 3xbeliggenhed ja Mesterskaberne.

Heidän nykyinen projektinsa on Valbyssä sijaitseva vanha pappila, jonka Trine ja Anders ottivat haltuunsa vuonna 2018. Voit seurata kunnostusprosessia osoitteessa @salmonstreet.

”Anders ja minä teemme sitä, mitä pidämme jännittävänä ja innovatiivisena - ja mieluiten sen ei pitäisi olla jotain, jonka olet nähnyt sata kertaa ennen"

- Trine

Tervetuloa Valbyn vanhaan mökkiin. Luova leikkikenttä ja koti Trinelle ja Andersille, jotka remontoivat unelmataloaan toista vuotta.

Pariskunta asuu talossa remontoidessaan ja dokumentoidessaan koko prosessia Instagram-profiilissaan @salmonstreet. Ja nyt he ovat saapuneet keittiöön:

”Olemme suunnitelleet ja suunnitelleet keittiötä lähes kaksi vuotta tilan asettelun ja huoneeseen haluamiemme ominaisuuksien perusteella”, Trine sanoo ja jatkaa: ”Emme halua ”tavallista” tai klassista keittiötä. Haluamme oman ratkaisumme ja tulkinnan siitä, mikä on oikea keittiö meille.”

Keittiön visio on selkeä. Sen pitäisi olla lämmin ja tunnelmallinen kulinaristinen työpaja, jossa on hienoja yksityiskohtia ja teollisia pohjasävyjä.

”Kun valitset tällaisen kiiltävän työtason, se voi vaatia hieman perusteellisempaa puhdistusta. Mutta vau, se näyttää myös hyvältä!"

- Trine

Suunnittelutapaaminen

Tee kuten Trine ja Anders

Trine ja Anders käyttivät HTH:n keittiöasiantuntijoita unelmakeittiönsä suunnitteluun. Voit tehdä saman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja neuvomaan sinua vaihtoehdoistasi.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen

”Työkolmio keittiössä? Se ei ole asia, jonka mielestäni pitäisi sanella koko ajattelutapaa keittiöstä."

- Trine

Salmon Streetin viisi parasta vinkkiä

1: Poimi näytteitä harkitsemistasi väreistä ja materiaaleista ja luo mielialataulu nähdäksesi, toimivatko ideasi tosielämässä.

2: Keskustele keittiöasiantuntijan kanssa, joka voi tarjota ideoita ja ratkaisuja, joita et ehkä ole ajatellut.

3: Harkitse huolellisesti, miten käytät keittiötäsi ja älä jää jumiin ”tavalliseen” tapaan tehdä asioita, keittiötrendeihin tai muiden hyvää tarkoittaviin neuvoihin. Se on sinun keittiö, ja sen pitäisi toimia sinulle.

4: Tee tutkimuksesi! Saatavilla on niin paljon kauniita materiaaleja ja ratkaisuja, joten käytä aikaa löytääksesi täydelliset materiaalit projektiisi.

5: Käytä luovuuttasi ja ajattele laatikon ulkopuolella. Kuka sanoo, että liesi ja pesuallas eivät voi olla keittiösaarekkeen vastakkaisilla puolilla, jos se toimii sinulle?

Katso lisää asiakastarinoita