New Yorkin tyyli Bryggen saarilla

Sandra ja Mads päättivät sekoittaa maalaismaisen ja suurenmoisen remontoidessaan asuntoaan Bryggen saarilla. Tuloksena on urbaani ilme, jossa kalanruotoparketti täydentää kauniisti rouheaa tiiliseinää ja HTH:n vihreää keittiötä.

Kolmas oikealta

Sandra ja Mads asuvat kauniin vanhan rakennuksen 3. kerroksessa Bryggen saarilla yhdessä vastasyntyneen poikansa ja koiransa Lille P:n kanssa. Lokakuussa 2020 he aloittivat 125-neliömetrisen asuntonsa täydellisen remontin. Projekti valmistui ajoissa jouluksi.

Sandralla on Instagram-profiili nimeltä @sandramjensen, jossa hän jakaa elämän pieniä ja suuria hetkiä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tilaan, jonka olemme pystyneet saavuttamaan niin pienissä ja epäsäännöllisissä neliömetreissä"

- Sandra

Suunnittelutapaaminen

Tee kuten Sandra ja Mads

Sandra ja Mads kävivät paikallisessa HTH-myymälässään ja saivat inspiraatiota vihreään keittiöön. Voit tehdä samoin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja neuvomaan sinua vaihtoehdoissasi.

Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen

"Löysin liesituulettimen etsimällä Googlesta hakusanalla "retro extractor hood". Mielestämme se sopii täydellisesti tyyliin."

- Mads

Hanki lisää inspiraatiota

Kun saat uuden yksilöllisen keittiön, voit löytää paljon inspiraatiota kuulemalla, mitä muut ovat tehneet ja mitä he ovat käyneet läpi. Olemme keränneet joukon asiakastarinoita sinulle, joka suunnittelet keittiöitä. Hanki inspiraatiota materiaaleista, väreistä ja ominaisuuksista - ja tutustu moniin mahdollisuuksiin.

Tutustu lisää asiakastarinoihin